مدیران خودروعصر اعتبار

نکاتی درباره دکوراسیون دفتر کار

عصر ساختمان- دور از انتظار نخواهد بود که ببینیم، شرکت هایی که به دنبال بهره وری بهتر هستند، دفتر کار کارمندان خود را به گونه ای طراحی می کنند که ترکیبی از راحتی خانه و محیط حرفه ای کسب و کار در آنها نمود داشته باشد.

نکاتی درباره دکوراسیون دفتر کار
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از برترینها، فضای کار شما، همچون خانه شما است. محل کارتان، جایی است که برای بدست آوردن سهم بازار در آن می جنگید، به دنبال فرصت های شغلی بهتر می گردید، و آرزوهای خودتان را محقق می سازید، و چه بخواهید و چه نخواهید، ظاهر عمومی شرکت خودتان را از طریق آن ارائه می کنید.

    در نتیجه، دور از انتظار نخواهد بود که ببینیم، شرکت هایی که به دنبال بهره وری بهتر هستند، دفتر کار کارمندان خود را به گونه ای طراحی می کنند که ترکیبی از راحتی خانه و محیط حرفه ای کسب و کار در آنها نمود داشته باشد.

    اما آیا این مورد تنها هدفی است که در دفتر کار خود به دنبال آن می گردید؟ در ادامه نکاتی را یادآور می شویم که با استفاده از آن ها می توانید نفس تازه ای را به محیط کسب و کار خود بدمید و حال و هوای تازه ای را به دفتر کارتان وارد نمایید.

    به تاثیر در نگاه اول اهمیت دهید

    وقتی که ساعت های هر روزتان را در دفتر کارتان می گذرانید، ممکن است فراموش کنید که دیگران هنگام ورود به فضای کارتان، محیط را چگونه می بینند. پس گاهی خودتان را به جای فردی بگذارید که برای اولین بار شما را در دفتر کارتان ملاقات می کند. به نظرتان چه نوع برداشتی از شرکت شما و کسب و کارتان خواهد داشت؟

    سعی کنید از این موضوع اطمینان حاصل کنید که داخل و خارج دفتر کارتان به اندازه کافی خوب و مناسب طراحی شده است. آیا محل پذیرش مراجعه کنندگان، می تواند بهترین تاثیر را در برخورد اول روی آنها داشته باشد؟ اگر ورودی اتاق کارتان به صورت مجزا از دفتر قرار گرفته است، به ظاهر کلی آن و تمیز و مرتب بودنش اهمیت ویژه نشان دهید. با صرف کمی هزینه و خرید گیاهان داخل آپارتمانی فضای کار را اندکی بهبود دهید. همچنین رنگ هایی که برای رنگ آمیزی دیوارها به کار می برید می تواند تاثیر بسیار خوبی برای بازدیدکنندگان داشته باشد. در واقع باید کاری کنید که مراجعه کنندگان به دفتر شما، همان حسی که خودتان انتظار دارید را از محیط کارتان درک کنند.

    به رنگ های محیط توجه کنید

    انتخاب رنگ های مناسب برای دکوراسیون دفتر کار، به طور خاص و ویژه ای به نوع کاری که به آن مشغول هستید وابسته است. به عنوان مثال رنگ های خنثی برای مشاغل مرتبط با امور مالی و حقوقی بسیار ایده آل هستند. اما حرفه هایی همچون عکاسی و طراحی گرافیک، که خلاقیت بیشتری در آنها دخیل هستند، با رنگ های پر انرژی و گرم، قرابت بیشتری پیدا می کنند.

    در عین حال به برندینگ شرکت خودتان و استفاده از رنگ های سازمانی در دکوراسیون محل کارتان هم باید توجه کنید. باید حواستان باشد که در کجا و چگونه از نام و لوگوی شرکت خودتان استفاده می کنید، محل قرارگیری تابلوهای شرکت در بیرون از محل کار هم بسیار حائز اهمیت است. شاید استفاده از لوگوی سازمان یا رنگ سازمانی در دکوراسیون فضای کار امری بدیهی و ساده به نظر برسد، اما این مسئله از نظر تاثیر روانی که روی مخاطبانتان دارد، بسیار مهم است.

    در خرید وسایل و مبلمان شرکت هوشیار باشید

    در حالیکه سعی می کنید به طراحی دکوراسیون دفتر کارتان اهمیت دهید و برخی ریزه کاری ها را در نظر بگیرید، به هزینه هایی که در این زمینه پرداخت می کنید هم توجه کنید. در واقع تغییراتی که در دکوراسیون محل کار خود ایجاد می کنید باید متناسب با بودجه ای باشد که برای این منظور در نظر گرفته اید.

    خودتان را از شر کاغذها رها کنید

    در هر کسب و کاری، با گذشت زمان، حجم زیادی از اسناد و مدارک شرکت به صورت چاپی و کاغذی انباشته می شود، و نگهداری این میزان کاغذ می تواند خود تبدیل به چالشی بزرگ شود. حتما در دفتر کارتان بخش ویژه ای را برای حفظ و ذخیره این اسناد و مدارک در نظر بگیرید.

    مطمئنا این بخش باید به گونه ای طراحی و تنظیم شود که دسترسی به اسناد را به آسانی فراهم کند و در عین حال ظاهری مرتب و آراسته داشته باشد. برای این منظور می توانید از قفسه های درب دار و برچسب های مخصوص طبقه بندی اسناد بهره گیرید. در عین حال به طور روزانه زمان مشخصی را به مرتب کردن این اسناد و قرار دادن آنها در قفسه های تعبیه شده اختصاص دهید، تا ظاهر دفتر کارتان هیچوقت با کاغذهای رها شده روی میز و اطراف اتاق بر هم نخورد.

    جزئیات را در فضاهای اطرافتان کامل کنید

    بعد از آنکه تمام وسایل اصلی دفتر کارتان را در سر جایشان قرار دادید و همه کاغذها و اسناد رها شده در اتاق را در قفسه ها طبقه بندی کردید، به جزئیات فضای دفتر کار خود توجه ویژه کنید. آیا ابزار و وسایلی که در اطراف خودتان قرار داده اید، دقیقا همان چیزهایی هستند که نیاز دارید؟ برای اینکه بتوانید به خوبی این موارد را مدیریت کنید، سعی کنید همه وسایل را با توجه به کاربردهایشان در نقاط مختلف دفتر کارتان بچینید.

    به عنوان مثال پرینتر، فکس، و دستگاه کپی را در یک طرف قرار دهید، و تمام پوشه ها، فایل ها و موارد آرشیوی را در یک نقطه از اتاق به طور منظم طبقه بندی کنید. حتی می توانید اقلام مصرفی مورد نیاز هر کدام از کارکنان را به صورت بسته های مشخص، روی میز کارشان قرار دهید تا ظاهر منظم تری به میز کار افراد داده باشید.

    خودتان را در مرکز قدرت قرار دهید

    سعی کنید میز کار خود را در قسمتی از محل کارتان قرار دهید که تسلط کافی بر محیط کار دیگر کارکنان داشته باشید و بتوانید با همکاران خود در تماس باشید. بهترین موقعیتی که می توان برای این منظور در نظر گرفت، جایی روبروی بخش ورودی دفتر کارتان است.

    طوری که هر فردی که وارد محل کار شما می شود، بتواند به راحتی موقعیت شما را تشخیص دهد و با شما ارتباط برقرار کند. میز کارتان باید به گونه ای نسبت به مختصات اتاقی که در آن هستید قرار بگیرد که همراه با ایجاد فضایی شخصی برای شما، امکان نظارت بر کار دیگر کارکنان را فراهم سازد.

    تاثیر نور را در بهبود فضا فراموش نکنید

    در آخر به یکی از مهم ترین نکاتی که در دکوراسیون فضاهای داخلی باید در نظر گرفت می پردازیم. نور محیط کار از جمله فاکتورهایی است که می تواند تاثیر مستقیمی روی نحوه فعالیت و راندمان کار داشته باشد. سعی کنید از تامین نور کافی در محیط های بسته اطمینان حاصل کنید.

    اگر دسترسی به نور طبیعی در اتاق ها امکان پذیر است، با قرار دادن پرده های کرکره ای می توانید استفاده از نور خورشید را به بهترین شکل مدیریت کنید. همچنین به جای استفاده از نورهای مستقیم فلوئورسنت، سعی کنید از نورهای غیرمستقیم و ملایم استفاده کنید تا از خستگی چشم کارکنان تا حد امکان بکاهید.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۱۳ ماه پیش
        آرشیو