مدیران خودروعصر اعتبار

۹۰درصد درآمد شهرداری همدان از محل فروش تراکم است.

عصر ساختمان:بلوارهای آیت اله نجفی، یادگار امام و فرودگاه به عنوان پهنه‌های بلندمرتبه‌سازی همدان در طرح‌ تفصیلی مشخص شده وشهرداری برای ساخت و ساز در این مناطق تخفیف ۳۰ درصدی در نظر گرفته است.

۹۰درصد درآمد شهرداری همدان از محل فروش تراکم است.
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱:۰۰

    به گزارش «عصر ساختمان» به نقل از قدس آنلاین، ابراهیم مولوی عضوشورای شهر همدان در جمع خبرنگاران با اعلام مطلب فوق افزود: در دوره چهارم شورای شهر همدان برج ایرانیان به عنوان یک برج بلندمرتبه در دستور کار قرار گرفت و با وجود اینکه

    قرار بود منافع آن به جیب شهرداری همدان برود به سبب بالا بودن ارتفاع و از بین رفتن دید بصری با آن مخالفت شد.

    وی با اشاره به اینکه این پروژه به صورت مشارکتی توسط شهرداری همدان و بخش خصوصی اجرایی خواهد شد، افزود: قرار براین شد تعداد طبقات  برج کاهش یافته و پس از انجام کارها به صحن شورای شهر برای تصویب ارسال شود.

    مولوی خاطرنشان کرد: یکی از وجوه توسعه‌یافتگی در دنیای امروزی بلندمرتبه سازی و ساخت و ساز با ارتفاع ست و ما نمی‌خواهیم همدان را از این موضوع محروم کنیم ولی اجرای بلندمرتبه سازی در همدان نیازمند مطالعات جامع شهری بیشتری ، باید باشد.
    وی افزود: در دوره سوم و چهارم شورای شهر هیچ گونه مجوز احداث برج صادر نشده و همه متعلق به قبل بوده است که مطالعه دقیقی روی آنها اتفاق نیفتاد و فضای ناهمگون فعلی را رقم زده است.

    وی با اشاره به اینکه پهنه‌هایی را برای بلندمرتبه‌سازی در همدان مشخص می‌کنیم ؛گفت: بلوارهای آیت اله نجفی، یادگار امام و فرودگاه به عنوان سه پهنه معرفی شده تا در طرح تفصیلی شهر همدان مورد بررسی قرار گرفته و پهنه بلندمرتبه سازی باشند.

    مولوی در ادامه گفت: شورای شهر و شهرداری همدان امروز به سبب حفظ ریه‌های تنفسی و دره‌های سبز همدان مجوز بلندمرتبه‌سازی صادر نکرده و یکی از اقدامات در راستای اجرای تفاهم‌نامه؛ شهر سبز پایدار خواهد بود.
    رئیس کمیسیون معماری، شهرسازی، فنی و عمرانی شورای شهر همدان تصریح کرد: در بلندمرتبه سازی‌ها حقوق سایه‌اندازی، همسایگی و اشرافیت باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه این سه موضوع در بلندمرتبه‌های همدان رعایت نشده است.

    مولوی با اشاره به اینکه رعایت نکردن این حقوق سبب از بین رفتن امنیت روانی مردم منطقه شده است، گفت: اگر بخش خصوصی تمایل به ساخت و ساز و بلندمرتبه سازی در پهنه‌های اعلام شده داشته باشد شهرداری همدان این آمادگی را دارد تا در صدور پروانه 30 درصد تخفیف ارائه دهد.

    مولوی با اعلام اینکه بیش از 90 درصد درآمدهای شهرداری همدان از محل فروش تراکم، صدور پروانه ساختمانی، تفکیک اراضی، توافق با مالکان و تغییر کاربری است، تاکید کرد: درآمد شهرداری همدان از این محل‌ها به شدت کاهش یافته ولی خوشبختانه شهرداری همدان اقدامات موثری در این مدت انجام داده است.

    وی درباره وضعیت پروژه‌های عمرانی شهرداری همدان گفت: وضعیت پروژه‌ها به طور کامل مطلوب شورای شهر نیست ولی باید شرایط موجود درآمدی و اعتباری شهرداری را نیز  در نظر گرفت، چراکه برخی شهرهای اطراف در پرداخت حقوق با مشکل مواجه هستند ولی شهرداری همدان پروژه‌های عمرانی خود را فعال نگه داشته است.
    عضو شورای شهر همدان با اشاره به اینکه انتخاب همدان به عنوان پایلوت شهر سبز پایدار ؛اتفاقی بود که برای بسیاری جای سوال داشت، خاطرنشان کرد:در حاشیه شهر همدان که از گذشته به یک باغ شهر، معروف بوده حدود

    فضای سبز و باغات بسیاری وجود دارد که یکی از عوامل انتخاب همدان به عنوان شهر سبز پایدار بوده است.

    وی با بیان اینکه به سبب تغییرات اقلیمی، خشکسالی‌ها و عدم مدیریت قسمت زیادی از این باغ‌ها از بین رفته است، گفت: ولی امروز باغ‌هایی که باقی مانده از نظر فضای سبز در شرایط مطلوبی ست که سبب انتخاب به عنوان شهر

    سبز پایدار شده است و با احیا و توسعه فضاهای سبز و نگهداری از این فضاها به نقطه ایده‌آلی خواهیم رسید.
    مولوی با اشاره به اینکه  نخستین نیروگاه خورشیدی غرب کشور در پارک ملل همدان توسط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرایی می‌شود، اظهار داشت: شهرداری همدان زمین را به صورت رایگان در اختیار شرکت خصوصی قرار داده واین شرکت 10 میلیارد تومان برای اجرای پروژه سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از 10 سال نیروگاه را به شهرداری همدان واگذار می‌کند.

    وی با اعلام اینکه بخشی از کار تفاهم‌نامه شهر سبز پایدار انجام شده ولی اقدامات اجرایی مطلوب نبوده است تصریح کرد: بسیاری این تفاهم‌نامه و انتخاب همدان به عنوان شهر سبز پایدار را جدی نگرفته و فکر می‌کنند شوخی است.
    عضو شورای شهر همدان درباره ساماندهی میدان امام خمینی(ره) همدان نیز گفت: در بحث احیا و با ززنده سازی بافت‌های تاریخی و فرسوده که به عنوان سرمایه فرهنگی شهر محسوب می‌شود باید دست به دست هم داده تا

    بتوان اهداف مدنظر را عملیاتی کنیم.

    وی با اشاره به اینکه طرح ساماندهی، بازسازی و احیا میدان امام(ره) از سال گذشته در شهرداری همدان کلید خورده است، گفت: میراث فرهنگی به عنوان سازمان اصلی متولی پای کار نیامده و شهرداری تنها مانداست.

    رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر همدان با اشاره به اینکه اعتبارات عمرانی عمده‌ای برای اجرای طرح نیاز است، گفت: هیچ مجموعه‌ای، شهرداری را در بازسازی، احیا و ساماندهی میدان امام کمک نکرد که امیدواریم در

    صورت بهبود وضعیت درآمدی شهرداری همدان این طرح نیز به سرانجام برسد.

    وی با بیان اینکه مالک هتل بلوار بعثت به دنبال اجرای پروژه نبوده و تخلفات گسترده‌ای نیز در روند اجرا داشته است، گفت: شهرداری این آمادگی را برای چشم‌پوشی از تخلفات وی دارد ولی هنوز علاقه‌ای برای ورود و تعیین تکلیف پروژه،از طرف مالک انجام نشده است.

    مولوی با اشاره به اینکه وجود برخی مشکلات مانع توسعه متوازن پایدار شهر همدان شده است، گفت: احیا و باززنده سازی هر مترمربع بافت فرسوده از تخریب 10 مترمربع باغات جلوگیری می‌کند، از سوی دیگر تمامی تاسیسات در

    بافت فرسوده وجود داشته  و نیاز به اجرای تاسیسات زیرساختی جدید نیست.وی با اشاره به اینکه دادگستری همدان زمین رایگان شهرداری را برای احداث ساختمان قبول نکرده و در بلوار بعثت به ایجاد ساختمان اقدام کرد، افزود: این محور توریستی بوده و متاسفانه از سال‌های قبل برای اجرای این ساختمان مجوز صادر شده بود.

    عضو شورای شهر همدان با اشاره به اینکه بسیاری از شهرهای کشور دارای شهرک اداری هستند، عنوان کرد: این آمادگی از سوی شورای شهر و شهرداری همدان وجود دارد که در صورت تمایل دستگاه‌ها زمین رایگان در بلوار آیت الله نجفی برای احداث ساختمان در اختیار آنها قرار دهد.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرساختمان (http://telegram.me/asresakhteman) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار