عصر ساختمان- نخستین جلسه مشترک برگزاری دهمین همایش بینالمللی مهندسی سواحل و بنادر در کشورهای در حال توسعه، با حضور اعضای کمیتههای هماهنگی بینالمللی (IOC) و کمیته هماهنگی ملی (LOC) در جزیره کیش برگزار شد و تفاهمنامه برگزاری همایش بین کمیتههای مذکور به امضا رسید.
به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، نخستین جلسه مشترک برگزاری دهمین همایش بینالمللی مهندسی سواحل و بنادر در کشورهای در حال توسعه، با حضور اعضای کمیتههای هماهنگی بینالمللی (IOC) و کمیته هماهنگی ملی (LOC) در جزیره کیش برگزار شد و تفاهمنامه برگزاری همایش بین کمیتههای مذکور به امضا رسید.
در این جلسه دبیرکل انجمن و مسئولان ارشد انجمن جهانی زیر ساختهای حمل و نقل آبی انجمن پیانک (PIANC) و نمایندگانی از آلمان، آرژانتین، فیلیپین و بلژیک به عنوان اعضای کمیتههای هماهنگی بین المللی (IOC) و مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر، رئیس اداره بندر و دریانوردی کیش، رئیس اداره مهندسی سواحل به عنوان اعضای کمیته هماهنگی ملی (LOC) حضور داشتند.
در این جلسه محمدرضا الهیار، مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر، از تصویب برگزاری دهمین دوره از همایشهای بینالمللی مهندسی سواحل و بنادر در کشورهای در حال توسعه در سال 2020 میلادی در جزیره کیش خبر داد.
وی افزود: هدف از برپایی این نشست، بررسی و تأیید برنامههای میزبان و نهایی شدن زمان و مکان برگزاری و همچنین تعیین محور اصلی همایش یعنی ارتقای حمل و نقل آبی، توسعه پایدار زیرساختها و مناطق ساحلی بود.
وی یکی از برنامههای انجمن را برگزاری همایش بینالمللی مهندسی سواحل و بنادر در کشورهای در حال توسعه عنوان کرد: بر اساس پیشنهاد نماینده ایران در مجمع عمومی سالیانه انجمن در سال 2016 و پس از رای گیری در مورد میزبانی دهمین دوره همایش در سال 2020، اعضا به اتفاق آرا به میزبانی جمهوری اسلامی ایران رای مثبت دادند و پرچم کنفرانس از شهر ریودوژانیرو برزیل به تهران منتقل شد.
الهیار گفت: در این اجلاس پس از بحث و تبادل نظر، تفاهم نامه فیمابین دفتر مرکزی پیانک PIANC
HQ، IOC و LOC به امضای نمایندگان رسید همچنین با توجه به اهمیت «بهبود حمل و نقل آبی و توسعه پایدار سواحل» این موضوع به عنوان محور همایش تعیین شد.
وی اضافه کرد: همچنین با توجه به همزمانی برگزاری این همایش با چهاردهمین همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی (ICOPMAS 2020) بعد از بحث و تبادل نظر مقرر شد این دو همایش ادغام و به صورت همزمان از 18 تا 22 آبان سال 1399 در مرکز همایشهای بین المللی خلیج فارس جزیره کیش برگزار شود که تاثیر بسیاری بر برگزاری هر چه باشکوه تر هر دو رویداد دارد.
الهیار به عنوان نماینده اول کشور در انجمن جهانی پیانک و رئیس کمیته هماهنگی ملی، در مورد منافع برگزاری این همایش برای کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با 5800 کیلومتر نوار ساحلی تنها کشوری است که طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی را به صورت جامع تهیه نموده و در آستانه اجرا
قرار داده است.