مدیران خودروعصر اعتبار

معاون سازمان راهداری:

۸۳۰۰ کیلومتر از کریدورهای کشور آسفالت و ایمن‌سازی شد

عصر ساختمان- معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: امسال و به‌منظور ایمن‌سازی و تسهیل در تردد کاربران جاده‌ای، عملیات روکش آسفالت، لکه‌گیری و درزگیری هشت‌هزار و ۳۱۰ کیلومتر از محورهای شریانی در کریدورهای ده‌گانه کشور اجرایی شده است.

۸۳۰۰ کیلومتر از کریدورهای کشور آسفالت و ایمن‌سازی شد
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از ایرنا، اروجعلی علیزاده با اشاره به سهم بالای تردد روزانه وسایل نقلیه از محورهای کریدوری کشور اظهار داشت: برای حجم عظیم عملیات بهسازی کریدورهای کشور شامل آسفالت تقویتی و حفاظتی چهار هزار و 190 کیلومتر از سطح راه‌ها و لکه‌گیری و درزگیری چهار هزار و 120 کیلومتر از محورهای شریانی کشور، چهار میلیون و 463 هزار و 148 تن آسفالت پخش و اجرا شده است.

    وی بیان‌داشت: حجم عملیات آسفالت‌ریزی، درزگیری و لکه‌گیری در کریدور تهران- مشهد به طول 457 کیلومتر، کریدور تهران- بازرگان به طول 897 کیلومتر و کریدور تهران- بندرعباس به طول یک‌هزار و 532 کیلومتر اجرایی شده است.

    علیزاده از اجرای روکش آسفالت، درزگیری و لکه گیری یک‌هزار و 236 کیلومتر از محور تهران- بوشهر و 512 کیلومتر از مسیر مشهد- چابهار خبر داد و گفت: امسال همچنین به ترتیب عملیات روکش آسفالت (تقویتی و حفاظتی)، لکه‌گیری و درزگیری در 673 کیلومتر از کریدور تهان- خسروی و 999 کیلومتر از محور تهران- خرمشهر اجرایی شده است.

    وی ادامه‌داد: در کریدورهای بازرگان- بندر امام، خرمشهر- چابهار و اردبیل- مشهد نیز به ترتیب 387، 350 و 1267 کیلومتر روکش آسفالت، درزگیری و لکه‌گیری سطح محور انجام شده است.

    معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: عملیات روکش آسفالت، لکه‌گیری و درزگیری مسیرهای کریدوری کشور با فعالیت 326 اکیپ فعال در سطح شبکه ها انجام می‌شود.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ سال پیش
        آرشیو