مدیران خودروعصر اعتبار

آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان جان تازه‌‎ می‌گیرند

عصر ساختمان- معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات بهسازی و ایمن‌سازی آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان به‌منظور بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای در حال اجرا است.

آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان جان تازه‌‎ می‌گیرند
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از مهر، اروجعلی علیزاده، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات بهسازی و ایمن‌سازی آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان به‌منظور بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای و رضایتمندی کاربران جاده‌ای در حال اجرا بوده و این محورهای کریدوری جان تازه‌‎ای می‌گیرند.

    وی اظهار کرد: عدم نگهداری مناسب آزادراه قم- کاشان از سوی سرمایه‌گذار این پروژه طی سال‌های متوالی بهره‌برداری از آن و نواقص موجود در کیفیت رویه راه، موجب نارضایتی کاربران جاده‌ای شده بود.

    وی بیان کرد: با توجه به سهم بالای تردد وسایل نقلیه از این محور کریدوری به طول 104 کیلومتر، این آزادراه از ابتدای اسفندماه 1403 از سرمایه‌گذار پروژه به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تحویل داده شده است.

    معاون راهداری با اشاره به پایش خرابی‌های محور و برآوردهای لازم در زمینه ارتقاء کیفی آسفالت و ایمنی آزادراه قم- کاشان، عنوان کرد: عملیات اجرایی در این محور آغاز شده و با اختصاص اعتبار 850 میلیارد تومانی، لکه‌گیری در مسیرهای رفت و برگشت آن انجام شده است.

    علیزاده از اجرای 60 کیلومتر روکش آسفالت تقویتی و 35 کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی در این آزادراه خبر داد و افزود: از ابتدای اجرای عملیات بهسازی رویه راه، تاکنون 356 هزار و 600 تُن آسفالت‌ریزی در این محور کریدوری انجام شده است.

    وی با تاکید بر این‌که نگهداری مستمر محورهای آزادراهی کشور یک ضرورت مهم است، افزود: عملیات آسفالت‌ریزی در بخش‌های دیگری از این محور در حال اجرا است، به‌نحوی‌که اقدامات صورت‌گرفته رضایت نسبی کاربران جاده‌ای را تامین کرده است.

    معاون راهداری عنوان کرد: به موازات بهبود کیفیت آسفالت، اقدامات متعددی شامل خط‌کشی، نصب نیوجرسی، روشنایی نقطه‌ای و تکمیل علائم راهنمایی و رانندگی به‌منظور ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده‌ای در آزادراه قم- کاشان اجرایی شده و امید است، پروژه تکمیل آسفالت و بهسازی این محور طی سال آینده به‌طور کامل اجرایی و عملیاتی شود.

    علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود از تخصیص اعتبار 800 میلیارد تومانی به پروژه بهسازی آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان خبر داد و گفت: تاکنون با صرف 75 هزار تُن آسفالت، عملیات روکش آسفالت 25 کیلومتر از این مسیر اجرایی شده و بهسازی بخش‌های دیگر این محور به طول 90 کیلومتر در سال آینده استمرار می‌یابد.

    وی ادامه داد: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با برنامه‌ریزی برای تکمیل پروژه روسازی و ایمن‌سازی آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان و رفع نواقص و مشکلات موجود در این مسیر، به دنبال بهبود خدمات‌رسانی و تسهیل در تردد ایمن و آسان کاربران جاده‌ای است.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ سال پیش
        آرشیو