مدیران خودروعصر اعتبار

نحوه دریافت وام مسکن بنیاد شهید

عصر ساختمان- وام مسکن بنیاد شهید سال ۹۷ در کلان‌شهر‌ها و مراکز استان‌ها ۸۵ میلیون تومان، در شهر‌هایی که زیر یک میلیون نفر جمعیت داشته باشد ۷۰ میلیون تومان و در شهرهای کوچک، روستاها و مناطق عشایری مقادیر کمتری است.

نحوه دریافت وام مسکن بنیاد شهید
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، ، تخصیص و اعطای وام مسکن ایثارگران معمولاً در نیمه دوم هر سال فعال می‌شود و تا شش ماه نخست سال آینده نیز ادامه دارد.
    گرفتن کد برخط و انتخاب شهر محل تقاضای وام از نکات ضروری ثبت نام وام مسکن ایثارگران است که متقاضیان با مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی به بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان محل پرونده خود می‌توانند نسبت به دریافت و ثبت این اطلاعات اقدام کنند.

        مرحله اول: همراه داشتن مشخصات شخصی ایثارگر شامل نام و نام خانوادگی، کدملی و شماره شناسنامه، آدرس محل سکونت و کد پستی.
        مرحله دوم: درخواست کد برخط از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان محل پرونده.
        مرحله سوم: مراجعه به سایت ایثار به نشانی: www.isaar.ir

    ایثارگران در سایت ایثار باید به قسمت سامانه خدمات الکترونیک ایثار مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.
    پس از ثبت اطلاعات و مشخصات ایثارگران، سامانه به‌صورت هوشمند مشخصات آن‌ها را بررسی و بر اساس اولویت‌های تعیین شده طبق قانون، وام مسکن به این عزیزان تعلق می‌گیرد.

    نکات مهم:
    گفتنی است اطلاعات مربوط به تخصیص وام مسکن از طریق بنیاد شهرستان محل پرونده به ایثارگران اطلاع رسانی می‌شود.
    به‌دلیل محدودیت منابع و وجود اولویت‌های متعدد، ممکن است تخصیص وام به برخی از متقاضیان به سال‌های آینده موکول شود.

    وام مسکن بنیاد شهید به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
    معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌گوید:
    وام خرید یا ساخت مسکن برای جانبازان، آزادگان، همسران، فرزندان و والدین شهدا، فرزندان جانبازان بیش از 70 درصد طبق قانون پرداخت می‌شود.
    وی با بیان این‌که این وام با سود 4 درصد در اختیار واجدین شرایط قرار می‌گیرد، افزود: افراد واجد شرایط و مشمولین می‌توانند پیش از ساخت یا خرید خانه و قبل از این‌که سند به نام آن‌ها منتقل شود به اداره بنیاد شهید منطقه محل سکونت مراجعه کنند و با ارائه قولنامه درخواست وام داشته باشند.

    مشمولین تنها یک‌بار می‌توانند از این وام بهره‌مند شوند، بنابراین افرادی که در گذشته وام مسکن دریافت کرده‌اند، نمی‌توانند درخواست مجدد داشته باشند.

    مبلغ وام مسکن در سال 97
    مبلغ وام در کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها 85 میلیون، در شهر‌هایی که زیر یک میلیون نفر جمعیت داشته باشد 70 میلیون، در شهر‌های کوچک 60 میلیون و در شهر‌هایی که عموماً خانه‌ها فاقد سند و قولنامه‌ای است، روستا‌ها و مناطق عشایری، 40 میلیون تومان است.

    مصوبه هیئت وزیران در خصوص وام مسکن
    1- دولت موظف است نسبت به تضمین پیش بینی و پرداخت مابه‌التفاوت سود بانکی تا سقف نرخ مصوب نظام بانکی به بانک‌های عامل با تایید وزارت راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) اقدام و اعتبار مورد نیاز را در ردیف‌های مربوطه منظور کند. همچنین بانک‌های عامل موظفند نسبت به ارزیابی ملک، محاسبه و اخذ تضمین‌های بازپرداخت لازم به میزان اصل تسهیلات و سود سهم ایثارگر (چهار درصد) اقدام نمایند.

    2- به ایثارگرانی که دارای مسکن نامناسب یا ناتمام می‌‏باشند و در سنوات گذشته از تسهیلات مسکن کمتر از سقف تسهیلات مصوب در سال 1390 استفاده کرده‌‏اند، فقط برای یک‌بار پس از تسویه تسهیلات قبلی با معرفی بنیاد شهید و امورایثارگران یک فقره تسهیلات مسکن صرفاً در قالب تسهیلات ساخت با همان وثیقه قبلی و یا وثیقه جدید پرداخت می‌شود.

    3- وام‌های حمایتی غیرایثارگری از قبیل: وام‌های کارمندی و شرکتی، مسکن مهر، خودمالکی و نظایر آن مانع دریافت این تسهیلات نمی‌شوند. افراد مشمول می‌توانند مشترکاً از تسهیلات بانکی متعلقه برای یک واحد مسکونی استفاده کنند.

    4- اوراق واگذاری از قبیل: برگه یا قرارداد واگذاری توسط اداره کل راه و شهرسازی ملاک ارائه تسهیلات نزد بانک‌های عامل است. افراد واجد شرایطی که مسکن آن‌ها از طریق تعاونی‌های معتبر همانند نیرو‌های مسلح تامین می‌شود و همچنین مشمولان ساکن روستا‌ها و شهر‌هایی که اکثریت املاک و منازل مسکونی آن‌ها فاقد سند رسمی هستند، می‌توانند با وثیقه و یا تضمین معتبر بدون ارائه سند ملکی رسمی و یا ثبتی، تسهیلات مقرر را دریافت و در همان محل احداث یا خریداری کنند.

    5- بانک‌های عامل مجازند جهت احداث واحد‌های مسکونی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ایثارگران مشمول این بند تسهیلات مربوط را پرداخت کنند تا پس از احداث به افراد واجد شرایط مذکور که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی می‌شوند به‌صورت اقساطی واگذار نمایند.

    6- تسهیلات خرید مسکن به افرادی که فاقد مسکن یا مسکن مناسب باشند و پیش از این از تسهیلات مسکن ایثارگری استفاده نکرده باشند، پرداخت می‌شود. اما جانبازان 70 درصد و بالاتر که با توجه به وضعیت جسمانی دارای مسکن نامناسب هستند، با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌توانند پس از تسویه تسهیلات قبلی مسکن ایثارگری مجدداً از این تسهیلات بهره‌مند شوند.
     

    زمان پرداخت وام مسکن بنیاد شهید
    این مساله به شرایط بانک و تکمیل مدارک از سوی درخواست‌کننده بستگی دارد، اما به‌طور کلی مبلغ وام پس از تکمیل مدارک و گذراندن مراحل اداری واریز می‌شود. به‌نظر می‌رسد طی کردن مراحل دریافت وام در سال 97 نیز به‌مانند سال‌های گذشته باشد. برای دریافت هر گونه اطلاعات بیشتر می‌توانید به خبر زیر مراجعه نمایید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو