مدیران خودروعصر اعتبار

۳۹۰ هزار معلم در کشور فاقد مسکن هستند

عصر ساختمان- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۳۹۰ هزار نفر از معلمان در کشور فاقد مسکن هستند.

۳۹۰ هزار معلم در کشور فاقد مسکن هستند
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، علی فرهادی صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری احداث و تامین مسکن فرهنگیان که با حضور وزرای آموزش و پرورش و راه و شهرسازی برگزار شد، با بیان اینکه 44 درصد دولت را وزارت آموزش و پرورش تشکیل داده است گفت: جمعا 390 هزار نفر از معلمان از بین یک میلیون و 45 هزار معلم فاقد مسکن هستند.

    سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قطعا ظرفیت‌هایی در درون آموزش و پرورش مشغول تامین مسکن هستند، اما از این طریق فرآیند طولانی است و نیازمند جهشی چشم‌گیر در این حوزه هستیم ابراز امیدواری کرد: این تفاهم‌نامه به خوبی اجرا شود و طی چهار سال آینده اعلام کنیم که هیچ‌معلمی فاقد مسکن نیست.

    حبیب الله طاهرخانی، معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در این نشست، گفت: اصل این تفاهم‌نامه به این صورت است که بتوانیم از ظرفیت آموزش و پرورش برای تامین مسکن فرهنگیان استفاده کنیم.

    وی با بیان اینکه اکنون 220 هزار فرهنگی تحت پوشش هستند و در مراحل تحویل و احداث مسکن‌شان هستیم افزود: مجموعه فرهنگیان، مجموعه توانمندی هستند و با یک ساماندهی ویژه می‌توانند این کار را خود پیش ببرند.

    طاهرخانی با بیان اینکه موضوع کلیدی تفاهم‌نامه این است که مدیران استانی دو وزارتخانه راه و شهرسازی و آموزش و پرورش همکاری خوبی داشته باشند، خاطرنشان کرد: انشالله از همه ظرفیت‌ها استفاده شود و بتوانیم در مدت محدودی این تفاهم‌نامه را به نتیجه برسانیم.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی