مدیران خودروعصر اعتبار

بومی‌سازی دستگاه بلوک‌زنی با قابلیت تولید هزار بلوک در ساعت

عصر ساختمان- دستگاه بلوک‌زنی با بهره‌گیری از فناوری روز کمک می‌کند تا مصالح ساختمانی با سرعت و کیفیت بیشتری تولید شوند.

بومی‌سازی دستگاه بلوک‌زنی با قابلیت تولید هزار بلوک در ساعت
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، اسماعیل طباطبایی مقدم، عضو هیئت مدیره این شرکت صنعتی با اشاره به ساخت دستگاه بلوک زنی در این مجموعه صنعتی، گفت: بلوک‌زنی به فرآیند ساخت بلوک سیمانی گفته می‌شود و دستگاه‌هایی که برای این منظور استفاده می‌شوند، دستگاه بلوک‌زنی نام دارند و با استفاده از دستگاه بلوک‌زنی قادر خواهیم بود بلوک دیواری و سقفی ایجاد کنیم.

    وی دستگاه بلوک زنی را شامل سه بخش اصلی قالب، بدنه و سمباده دانست و افزود: کنترل ارتفاع بلوک، حرکت به جلو بعد از هر کورس کاری، کنترل تراکم مواد و شمارشگر تعداد تولید از جمله مزایای ماشین بلوک زنی تولید شده در این شرکت است، همچنین دستگاه بلوک زنی قابلیت این را دارد تا 1000 عدد بلوک دیواری را در هر ساعت تولید کند. سیستم‌های کاری دستگاه بلوک زنی هیدرولیک و مکانیک با سیستیم پیشرفته و توان دور زدن توسط چرخ پنجم در انتهای خط گردش درجا تا 360درجه را دارد.

    طباطبایی تعداد الکترو موتورهای موجود در این دستگاه بلوک زنی را 6 عدد شامل یک عدد موتور حرکت 4کیلووات، یک موتور هیدرولیک 5 کیلووات با دور 900 در هر دقیقه و موتور لرزاننده هر کدام 1.1کیلووات با دور 2800 در هر دقیقه عنوان کرد و افزود: برق مورد نیاز برای راه‌اندازی آن 3 فاز 25 آمپر است. همچنین سیستم هیدرولیک دستگاه بلوک زنی متشکل از پمپ پیستونی 15 لیتری 500 بار فشار ساخت این شرکت است. فشار کاری هیدرولیک دستگاه حداکثر280 بار است و خریداران داخلی می‌توانند از گارانتی 6 ماهه و خدمات پس از فروش 10 ساله استفاده کنند.

    به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، به گفته وی در دستگاه بلوک زنی ابتدا مصالح ساختمانی از جمله سیمان، ماسه و پوکه مخلوط شده با یکدیگر مخلوط می‌شوند. سپس ترکیب ایجادشده به درون یک سینی ریخته می‌شوند. بعد از آن مواد مخلوط شده را با استفاده از شن‌کش درون قالب ریخته تا فضاهای خالی پر شود.

    عضو هیات مدیره این شرکت مرحله بعدی را ویبره کردن مواد در دستگاه بلوک زنی ذکر کرد و ادامه داد: در این مرحله ویبره دستگاه روشن شده و فضای خالی میان مواد ایجاد می‌شود. مجددا باید این فضاهای خالی ایجادشده پر شوند. اقدام بعدی که دستگاه بلوک زنی انجام می‌دهد، این است که سمبه دستگاه پایین آورده می‌شود تا مواد متراکم شوند. در آخرین مرحله نیز قالب از دستگاه خارج می‌شود.

    وی اظهار کرد: دستگاه بلوک زنی ایرانی یک دهم نمونه خارجی قیمت دارد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۱۱ ماه پیش
        آرشیو