۲ طرح عمرانی در دانشگاه یزد به بهره برداری رسید

عصر ساختمان- طرح عمرانی، شامل تیمچه مرتاض و خانه نیک بین، عصر چهارشنبه با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه یزد به بهره برداری رسید.

چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰:۰۰

۲ طرح عمرانی در دانشگاه یزد به بهره برداری رسید

به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایرنا، تیمچه مرتاض بنای اهدایی از دکتر حاجب مرتاض با 350 متر مربع زیربنا و با سرمایه‌گذاری سه میلیارد و 700 میلیون ریال که 2 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و یک میلیارد و 700 میلیون ریال توسط بانی نیکوکار در دانشکده هنر و معماری راه‌اندازی شد.
این تیمچه در مجاورت خانه مرتاض قرار گرفته و شامل 2 طبقه زیرزمین و همکف است و مقرر شده به سالن همایش ها اختصاص یابد.
تیمچه به معنی کاروانسرای کوچک بوده و در دوره‌ معاصر به‌ کاروانسراها یا سراهای کوچک و سرپوشیده گفته می ‌شود.
همچنین خانه نیک‌ بین دانشگاه یزد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده هنر و معماری به بهره برداری رسید.
این خانه از بناهای قدیمی جنب دانشکده هنر و معماری است که با زیربنای 510 متر مربع و با هزینه هفت میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای دپارتمان دکترای معماری اختصاص یافته است.
منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری، عصر چهارشنبه در سفری 2روزه وارد یزد شد و مورد استقبال مسئولان استان قرار گرفت.
دیدار با آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد و بازدید از پارک علم و فناوری از دیگر برنامه‌ های نخستین روز سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان یزد است.
شرکت در آیین گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشگاه یزد، بازدیداز طرح های عمرانی و فناوری سایت اصلی دانشگاه یزد و دانشگاه های اردکان و میبد و حضور در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از برنامه های دومین روز سفر غلامی به یزد اعلام شده است.
استان یزد حدود یکصد هزار دانشجو دارد که در 68 مرکز آموزش عالی به تحصیل مشغول هستند و از این تعداد حدود 14 هزار نفر در دانشگاه یزد تحصیل می کنند.
دانشگاه یزد افزون بر 400 عضو هیات علمی و 100 رشته تحصیلی دارد.
استان یزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یک‌ میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

برچسب ها

پروژه عمرانییزددانشگاه‌
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا