انتقاد از نبود پول برای استانداردسازی گرمایش مدارس البرز

عصر ساختمان- مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرز با اشاره به مشکلات اعتباری برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس استان گفت: اگر روند اصلاح سیستم گرمایشی مدارس به همین صورت پیش برود، چندین سال طول می‌کشد که این فرایند به اتمام برسد.

دوشنبه ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹:۰۰

انتقاد از نبود پول برای استانداردسازی گرمایش مدارس البرز

به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، محمد دلاوریان اظهار کرد: برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس دولتی هر سال اعتباراتی به استان داده می‌شود ولی این اعتبارات کم است و کفاف نیاز موجود را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: با اعتبارات سالانه این بخش نمی‌توان در بازه زمانی مناسب نسبت به اصلاح سیستم گرمایشی مدارس اقدام کرد و این فرایند به کندی پیش می‌رود. به عنوان مثال سال گذشته با اعتبار تخصیص یافته تنها توانستیم سیستم گرمایشی 33 مدرسه دولتی را استانداردسازی کنیم این در حالی است که 1310 مدرسه دولتی در استان وجود دارد.

این مسئول خاطر نشان کرد: به جز مدارس دولتی،  1410 مدرسه غیر دولتی نیز در استان فعال است که سیستم گرمایشی بسیاری از آنها استاندارد نیست. اگر قرار باشد سیستم گرمایشی 30 مدرسه در هر سال اصلاح شود چندین سال طول می‌کشد که این فرایند به اتمام برسد.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرز خاطر نشان کرد: به دلیل قدیمی و فرسوده بودن برخی از مدارس استان، استانداردسازی سیستم گرمایشی آنها بسیار هزینه و زمانبر است. برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس استان اعتبارات دولتی کافی نیست و از خیران و گروه‌های مردم نهاد تقاضا می‌شود در این حوزه ورود کنند تا از وقوع حوادث غم انگیز پیشگیری شود.

دلاوریان اظهار کرد: سال گذشته اعتبار تخصیص یافته برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس 200 میلیون تومان بود که به هیچ وجه کافی نیست.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرز با اشاره به وضعیت سیستم گرمایشی مدارس روستایی استان گفت: در حال حاضر هیچ مدرسه‌ روستایی در استان وجود ندارد که برای گرمایش از نفت استفاده کند و در دور افتاده‌ترین مدارس نیز در نهایت از کپسول گاز استفاده می‌شود.

دلاوریان تصریح کرد: البته اغلب مدارس روستایی در نقاط دور افتاده استان دانش‌آموز ندارد و به دلیل خالی از سکنه شدن روستا چند مدرسه تجمیع شده است. البته نمی‌توان گفت وضعیت سیستم گرمایشی مدارس روستایی استان مطلوب است و بدون شک ایراداتی دارد ولی لااقل در این مدارس از بخاری‌های نفتی و قدیمی استفاده نمی‌شود.

برچسب ها

ایمن سازی مدارسبخاری‌سیستم های گرمایشی
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا