زندگی "کاروانی" خانوارهای انگلیسی به دلیل افزایش اجاره بها
عصر ساختمان- صدها نفر در انگلیس به دلیل درآمدهای ناکافی و افزایش هزینه اجاره بهای خانهها مجبور به زندگی در اتومبیلها و کاروانها شدهاند.
عصر ساختمان- صدها نفر در انگلیس به دلیل درآمدهای ناکافی و افزایش هزینه اجاره بهای خانهها مجبور به زندگی در اتومبیلها و کاروانها شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، یک موسسه خیریه در این ارتباط می گوید: خانواده هایی که با فرزندانشان در اتومبیل ها زندگی میکنند، دیگر در انگلیس غیرمعمول نیستند چرا که سرعت افزایش اجارهبهای خانهها شش برابر بیشتر از درآمد خانوارها است.
این اتفاق تبدیل به روندی شایع در شهر بریستول انگلیس شده است. به طوری که کاروان ها در بخش های محروم تر شهر در کنار خط خیابانی آزادراهها ردیف شدهاند. وضعیت مشابه در حومه های ثروتمندتر شهر نیز وجود دارد. در برخی از نواحی، ردیفی از کاروان هایی که خانواده ها در آن زندگی می کنند، وجود دارد. برخی از این کاروانها به بخاری و اجاق مجهز بوده و برخی دیگر حتی به سختی تخت خوابی برای خوابیدن دارند. این کاروان ها در یکی از زیباترین و گران قیمت ترین نقاط شهر قرار گرفته اند.
یکی از افرادی که در این کاروان ها زندگی می کند، می گوید در صورتی که بخواهد در یک خانه زندگی کند باید تمام وقت کار کند تا بتواند تنها هزینه اجاره خانه را پرداخت کند.
بریستول در حال حاضر سیاستی را برای افرادی که در وسایل نقلیه زندگی می کنند، ارائه داده است. این سیاست به نحوی است که با اردوگاههای کوتاهمدت و خلوت برخوردی نمیشود اما در صورتی که گزارشهایی مبنی بر رفتارهای ضد اجتماعی دریافت شود از مردم خواسته می شود تا حرکت کنند. به طور مثال در اوایل سال جاری میلادی (2018) از 50 ون و کاروان خواسته شد تا جاده های اطراف یک گورستان را در این شهر ترک کنند.
بریستول که شهری شلوغ به شمار می رود در سال های اخیر با افزایش جمعیت و افزایش اجاره بهای خانه ها به میزان 33 درصد مواجه شده است. اما بریستول تنها جایی نیست که مردم به دلیل مواجهه با افزایش هزینههای زندگی مجبور به سکونت در منزل های موقت می شوند.
بر اساس آخرین آمار دولت انگلیس، حدود 4751 بی خانمان در انگلیس در سال 2017 میلادی وجود داشته است. این یک افزایش 15 درصدی در سال گذشته محسوب میشود و هزاران نفر دیگر نیز مجبور به زندگی در اتومبیل ها، وسایل نقلیه عمومی و کارتنخوابی هستند.
گزینههای دیگری برای بیش از 1.1 میلیون نفری که با این وضعیت مواجه اند، وجود دارد که از این میان میتوان به زندگی یک خانواده در یک اتاق خواب مسافرخانه و استفاده از امکانات مسافرخانه به طور مشترک با دیگر خانوادهها اشاره کرد که بیشتر این خانوادهها زندگی در کاروانها را ترجیح میدهند.
زندگی در وسایل نقلیه می تواند خطرناک هم باشد چرا که به این ون ها اکثرا دستبرد زده میشود و در اتومبیلها خرابکاری صورت می گیرد.
شورای شهر بریستول اصرار دارد این راه حل نمی تواند به عنوان راه حلی بلندمدت در نظر گرفته شود. چرا که مردم به خصوص در ماه های سرد سال نیاز به گرمایش مناسب دارند. بسیاری این وضعیت را نه تنها ناشی از افزایش اجاره بهای خانه ها بلکه ناشی از کاهش مصالح ساختمانی نیز میدانند.
به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، وزیر مسکن و بی خانمان های انگلیس در راستای بررسی این معضل و با بیان این که همه مستحق محلی سالم و مناسب برای زندگی هستند، اعلام کرد: دولت 9 میلیارد پوند در راستای عرضه خانه های ارزان سرمایهگذاری خواهد کرد و همچنین محدودیتهای دریافت وام را حذف کرده و به شوراها نیز ابزارهای لازم برای ارائه نسل جدید مسکنها را ارائه خواهد کرد.