معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد؛

تنظیم ۷۳ هزار قرارداد یکسان از سوی مشاورین املاک

عصر ساختمان- معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از تنظیم بیش از ۷۳ هزار قرارداد یکسان از سوی مشاورین املاک خبرداد و گفت: این آمار نشان‌دهنده عزم جامعه مشاورین در مسیر اجرای قانون است.

دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱:۰۰

تنظیم ۷۳ هزار قرارداد یکسان از سوی مشاورین املاک

به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از ایسنا، سید صادق سعادتیان در این باره گفت: تا کنون 73 هزار و 354 قرارداد یکسان در کشور تنظیم شده است.

وی افزود: در استان تهران 13 هزار و 354 قرارداد یکسان تنظیم شده است. پس از تهران، استان‌های گیلان، آذربایجان شرقی، اصفهان و خوزستان در رده‌های بعدی قرار دارند.

سعادتیان با بیان اینکه بیش از 552 هزار پیش‌نویس قرارداد توسط مشاورین املاک ارسال شده است، گفت: این آمار  نشان‌دهنده عزم جامعه مشاورین املاک و کانون سردفتران برای حرکت در مسیر اجرای قانون است. با این حال، همچنان نیاز به پیشروی و بهبود عملکرد در این زمینه وجود دارد.

 

برچسب ها

مشاوران املاکسازمان ثبت اسناد و املاک کشورآمار
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا