رفع تعرض فوری ۶۶ هکتار زمین دولتی در بهمنماه
عصر ساختمان- مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه در بهمن ماه امسال ۱۸۵ مورد تعرض به اراضی دولتی انجام شد، گفت: همه این تعرضات در مجموع به مساحت حدود ۶۶ هکتار با تلاش همکاران ما در یگان حفاظت استانهای کشور بهطور فوری رفع شده است.
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان افزود: بیشترین وقوع تعرض به اراضی دولتی در استانهای فارس، خوزستان و بوشهر رخ داده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که در بهمن ماه امسال 37 مورد حکم قطعی توسط یگان حفاظت به نفع دولت اجرا شده، ادامهداد: طی ماه گذشته 16 هکتار زمین دولتی از این طریق به بیتالمال بازگشته است.
نبیان در پایان گفت: طی ماه گذشته در ادارات کل راه و شهرسازی استانهای خراسان شمالی، سمنان، اردبیل، اصفهان، سیستان و بلوچستان، قزوین و لارستان هیچگونه تعرضی به زمینهای دولتی گزارش نشد.
برچسب ها
زمینسازمان ملی زمین و مسکن