برجستهترین آسمان خراشهای دارای حفره
برجستهترین آسمان خراشهای دارای حفره
عصر ساختمان- در تاریخ دنیای مدرن، آسمان خراشها تنها سازههای خیلی بلند با ظاهری تقریبا یکسان بودند. با گذشت زمان معماران شروع به ایجاد تغییراتی در محیطهای بیرونی کرده و در برخی مواقع نیز بسیاری از بخشها را حذف کردند. ساخت ساختمانهایی که نمای¬ انها دارای حفره است نه تنها به شهر و شهروندان شکل جدیدی ارائه میدهد و تحسین آنها را بر میانگیزد، بلکه ساکنین این آسمان خراشها میتوانند از نورهایی لذت ببرند که اکثر آسمان خراش¬های سنتی مانع آن میشدند.
به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان»، مرکز علوم هامبورگ تا برج طراحی شده توسط "زاها حدید" در دبی نمونه¬های چشم¬نواز ساختمان-هایی هستند که در نمای خود از حفره¬هایی استفاده کرده¬اند. حال به بررسی اجمالی چند عدد از این گونه آسمان خراشها میپردازیم.
برج CCTV در پکن-چین
این برج که در سال 2008 و طی همکاری دو معمار از کشورهای آلمان و هلند طراحی شد، خیلی زود توانست خود را به عنوان نماد منطقه تجاری و شلوغ شهر پکن معرفی کند.
مارینا 106 دبی-امارات متحده عربی
این آسمان خراش توسط اداره مهندسی ملی امارات متحده عربی طراحی شده و قرار است که تا سال 2019 تکمیل شود. مارینا 106 دبی یک آسمان خراش مسکونی لوکس خواهد بود که ارتفاع آن 1460 فوت معادل با 445 متراست. مارینا 106 دارای یک خط طولانی عمودی در دو طرف آن است که نگاهها را به سمت حفرههای بزرگ که در بالای سازه قرار دارد، میکشاند.
دروازه شرق در سوژو-چین
دروازه شرق نام آسمان خراشی در کشور چین است که 301 متر ارتفاع دارد و بلندترین سازه در شرقیترین نقطه شهر سوژو است. این دروازه مرتفع بوسیله یک شرکت انگلیسی طراحی و در سال 2014 تکمیل شد. این سازه به منظور نماد دروازه شهر ساخته شده تا به این گونه، به مردمی که به چین مدرن میآیند خوشامد گویی کند.
میرادور در مادرید-اسپانیا
این ساختمان که توسط یک شرکت هلندی اجرا شده است، مجموعه¬ای از گونه¬های مختلفی بوده که در قالب یک شکل چند تکه جمع شده است. این سازه مسکونی شامل یک باغ برای ساکنین و همچنین یک چشم انداز عالی به کوه¬های گواداراما که در نزدیکی آن واقع شده را داراست.
مرکز علوم هامبورگ در شهر هامبورگ-آلمان
این سازه که توسط شرکت معماری OMA طراحی شده، در ورودی بندر ماگدبرگر واقع شده که دارای آکواریوم، تئاتر علمی و فضاهای نمایشگاهی است. نکته حائز اهمیت اینجاست که این سازه از 10 بلوک کوچک ساخته شده است.
برج اداری اپوس (OPUS) در دبی-امارات متحده عربی
این برج اداری توسط معمار معروف "زاها حدید" طراحی شده است، برج اداری اپوس در دبی دارای واحدهای آپارتمانی خواهد بود. گفتنی است که مقرر است تا اواخر این دهه این برج اداری تکمیل شود که یک هتل هم در آن ساخته میشود. این ساختمان حفرهای دارای اشکال منحنی است که باعث میشود تا این اثر و معمار عراقی الاصلش یکی از شناخته شده ترینها در جهان شوند.
ساختمان امدا (UMEDA) در اوساکا-ژاپن
این ساختمان توسط آرشیتکت ژاپنی به نام هیروشیها طراحی شده و بدون اغراق می¬توان گفت که شناخته¬ترین مرکز فروش شهر اوساکا در ژاپن است. این ساختمان در سال 1993 تکمیل شد و دارای یک عرشه در بالای آن است که به منظور مشاهده چشم انداز اطراف مورد استفاده قرار میگیرد. این عرشه که به شکل یک حلقه است، تقریبا در ارتفاع 182 متری از سطح زمین قرار گرفته است.
آسمان خراش فنگ شوئی در هونک کونگ
گرچه هنک کونگ به خاطر افسانهای بودنش شناخته میشود، اما احتمالا هیچ کجا آسمان خراشی به عنوان طراحی نماد فنگ شوئی ساخته و پیدا نشده است. این نامگذاری بی دلیل نبوده و ریشه در فلسفه چین باستان دارد که معتقد بودند اجسام باید در هماهنگی با طبیعت قرار گیرند، این ساختمان مطابق با قوانین فنگ شوئی و به منظور هدف نهایی که تاثیرگذاری بر موفقیت مالکان بوده، ساخته شده است.
Copyright © 2015 - AsreSakhteman by Daustany