مدیران خودروعصر اعتبار

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو خبرداد:

حضور سرمایه گذاران هندی و چینی در منطقه آزاد ماکو

عصر ساختمان:مدیرعامل منطقه آزاد ماکو از ورود سرمایه گذاران هندی و چینی برای ساخت نیروگاه و فولاد فروآلیاژی خبرداد.

حضور سرمایه گذاران هندی و چینی در منطقه آزاد ماکو
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از مهر، حسین فروزان در نشست خبری گفت: براساس آمار، سال گذشته 16 میلیارد دلار به روش ترانزیت خارجی از مرز بازرگان وارد کشور شده که همین میزان هم از مرزهای دیگر کشور خارج شده است.

    مدیرعامل منطقه آزاد ماکو افزود: این رقم در 8 ماهه امسال کاهش یافته و به رقمی حدود 10 میلیارد دلار رسیده، این در حالی است که مجموع واردات منطقه آزاد ماکو در 8 ماه گذشته از مرز بازرگان یک میلیارد و 250 میلیون دلار بوده که فقط 350 میلیون دلار آن از گمرک بازرگان ترخیص شده و 900 میلیون دلار دیگر در گمرکات نقاط مختلف کشور ترخیص شده است.

    وی در خصوص صف کامیون‌های ترانزیتی پشت مرز بازرگان تصریح کرد: صف‌های کیلومتری وجود ندارند و روزانه 400 کامیون بین دو مرز تردد می‌کنند و بر این اساس، صف کیلومتری معنا ندارد.

    فروزان اظهار داشت: به دلیل مسائل امنیتی که طی یک ماه اخیر در ترکیه به وجود آمده، گمرک ترکیه چند ساعت از ساعات شب را کار نمی‌کنند که این مسئله به کندی کار دامن می‌زند و 10 روز پیش صف ماشین‌ها تا 25 کیلومتر هم رسیده بود.

    به گفته مدیرعامل منطقه آزاد ماکو، اکنون یک لاین ورودی و یک لاین خروجی در مرز بازرگان برای تردد کامیون‌ها فعال است که دو لاین دیگر نیز به آن اضافه کرده‌ایم و آماده افتتاح است که قطعاً در سرعت تردد کامیون‌ها موثر خواهد بود.

    وی اظهار داشت: در حال حاضر هر مسافر از منطقه آزاد ماکو می‌تواند، به اندازه 80 دلار کالا وارد کند که طبق جمعیت 200 هزار نفری منطقه، این رقم 16 میلیون دلار براورد می‌شود که رقمی نیست.

    فروزان گفت: یک میلیارد و 400 میلیون دلار کالای صادراتی از طریق گمرک بازرگان خارج شده که 50 میلیون دلار آن مربوط به خود منطقه آزاد ماکو بوده و طی 8 ماه گذشته 280 هزار خودرو از این مرز خارج شده است.

    وی از حضور 2 شرکت چینی و هندی برای ایجاد نیروگاه و کارخانه فرو آلیاژ خبرداد و اظهارداشت: یک شرکت چینی با 70 درصد سهم در حال ایجاد یک نیروگاه 500 مگاواتی برق است که فاز اول آن، 500 میلیارد تومان هزینه در بر داشته، همچنین کارخانه فرو آلیاژی که هندی‌ها در دست کار دارند، با 150 میلیون دلار سرمایه‌گذاری در حال احداث است.

    فروزان، نبود پرواز مستقیم به این منطقه را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: در حال حاضر فرودگاه این منطقه آماده شده و قرار بود پرواز آزمایشی آن امروز انجام شود که فعلاً منتظر تجهیز فرودگاه هستیم، چرا که سازمان هواپیمایی تجهیز آن را برعهده خود منطقه آزاد گذاشت اما در نهایت تا ابتدای سال آینده تمام خطوط پروازی این فرودگاه برقرار خواهد شد.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر ساختمان (http://telegram.me/asresakhteman) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو