مدیران خودروعصر اعتبار

وزیر راه و شهرسازی:

۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز پیچیده‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه راه‌آهن کشور

عصر ساختمان- وزیر راه و شهرسازی گفت: با پایان عملیات بازسازی خط آهن محور جنوب، این خط هم اکنون می‌تواند با حداکثر استعدادی که دارد مورد بهره‌برداری قرار گرفته و افزایش سرعت قطارها در آن محقق می‌شود.

۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز پیچیده‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه راه‌آهن کشور
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی درخصوص پایان عملیات بازسازی خط آهن محور جنوب به طول 290 کیلومتر با اشاره به کار مهم انجام شده و تاکید ویژه‌ای که روی این نوع فعالیت‌ها وجود دارد، اظهار داشت:‌ باید از سرمایه‌های موجود به بهترین شکل نگهداری و با گسترش و ارتقا دادن آن راندمان و ایمنی افزایش یابد.

    وی افزود: وقتی زیرساخت و روسازی در راه‌آهن دچار فرسودگی می‌شود، ایمنی سیر و حرکت قطار را به خطر انداخته و سرعت پایین می‌آید. مساله‌ای که باعث شده بود در گذشته شاهد خروج قطار از ریل باشیم.

    وی ادامه داد: با بازسازی خط آهن محور جنوب که یک کار مهم و با ارزش بود، این خط هم اکنون می‌تواند با حداکثر استعدادی که دارد مورد بهره‌برداری قرار گیرد. یکی از این موارد رسیدن حرکت قطارها به سرعت حداکثر 80 کیلومتر است که قوس‌های افقی این امکان را فراهم می‌کند. به این ترتیب قطارها بدون اتلاف وقت و ایمنی بالاتر می‌توانند حرکت داشته باشند.

    وزیر راه و شهرسازی ضمن تشکر از همه مدیران، پرسنل، پیمانکاران و دیگر دست‌اندرکاران دخیل در این پروژه در ادامه با اشاره به بحث اتصال راه‌آهن به خرم‌آباد تصریح کرد: در جلسه‌ای که چند روز پیش در استانداری لرستان با حضور استاندار در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان برگزار شد، خوشبختانه موانع درخصوص بحث اتصال راه‌آهن به خرم‌آباد برطرف شده است.

    وی ادامه داد: با مصوبه شورایعالی فنی و پیگیری‌های رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مشکلاتی که پیمانکار داشت برطرف و با آغاز مجدد کار متعهد شدند که با افزایش سرعت این پروژه گسترش یابد.

    این عضو کابینه دولت دوازدهم تصریح کرد: این پروژه ریلی یکی از پیچیده‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه‌های راه‌آهن کشور به لحاظ سختی کار است و حدود 1000 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با فراهم کردن آن امیدواریم کار در زمانبندی مورد نظر دنبال شود.

    وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اتصال راه‌آهن درود به خرم‌آباد اظهار داشت: اتصال راه‌آهن درود به خرم آباد و بعد از آن مطالعات در مسیر اندیمشک موضوع بسیار مهمی در تحقق رساندن ظرفیت جابه‌جایی بار به 100 میلیون تن در سال است.

    وی افزود: یکی از کریدورهای بار بندر امام خمینی (ره) و خرمشهر است که به دنبال اتصال آن به کشور عراق هستیم. هم اکنون ظرفیت این خط 57.7 میلیون تن است که طبیعی خواهد بود برای گسترش نیاز به ظرفیت دارد و قطعا این یکی از الزامات ترانزیتی است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو