مدیران خودروعصر اعتبار

پاسخ به یک ابهام؛

تبلیغات پدیده شاندیز در صدا و سیما را چه کسی تایید می‌کرد؟

عصر ساختمان- یکی از ابهامات مربوط به پدیده شاندیز آگهی‌های تلویزیونی مربوط به فروش سهام این شرکت بود.

تبلیغات پدیده شاندیز در صدا و سیما را چه کسی تایید می‌کرد؟
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از مهر، در بخش آگهی‌های سیما، طبق قرارداد و تعهدی که در آن با سازمان صدا و سیما انجام شده بود مسئولیت حقوقی اخذ کد بازرگانی که شامل تأیید محتوای تیزرها است بر عهده طرف دوم یعنی محسن پهلوان و طرف سوم یعنی محسنی ثانی مدیر عامل فراهنگ بوده است.

    بر اساس بندی از قراداد، سازمان صدا و سیما در این خصوص مسئولیتی ندارد اما محسنی ثانی با زد و بند با مدیر عامل پدیده مهر تأیید خود را بر صحت آگهی‌ها می‌زند. او علاوه بر اتهامات اولیه، اتهام تحصیل مال از طریق نا مشروع را پیش روی خود دارد.

    طبق قانون تبلیغ فروش سهام برای شرکت‌های سهامی خاص ممنوع است اما پهلوان با پول‌های سهامداران راه حل را برای این موضوع پیدا کرده بود.

     حکم محسن پهلوان مقدم متهم ردیف اول پرونده شرکت «پدیده» صبح شنبه از سوی دادستان مشهد اعلام شد و بر این اساس، وی به حبس ابد محکوم شد.

    غلامعلی صادقی در جلسه علنی دادگاه ویژه جرایم اخلال‌گران در نظام اقتصادی در پرونده موسوم به «شرکت پدیده» که در مجتمع انقلاب مشهد برگزار شد، با اشاره به تلاش دستگاه قضا برای حفظ اموال پدیده اظهار کرد: امروز خاطرمان جمع است که با اقدامات به موقع توانستیم اموال پدیده را حفظ کنیم.

    وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضا بلافاصله پس از ارتکاب جرم در پدیده وارد موضوع شد، گفت: پدیده فعالیتش را از سال 88 آغاز کرد و در ابتدای کار تخلفی مشاهده نشد اما اصل و زمینه موضوع تخلف پس از فروش سهام این شرکت شروع شد.

    دادستان مشهد با بیان اینکه زمینه تخلف از زمانی شروع شد که خود پهلوان برای سهام پدیده قیمت تعیین می‌کرد افزود: تا سال 92 قیمت سهام پدیده طبیعی بود اما پس از این با ورود عوامل پهلوان به مسئله خرید سهام و تعیین قیمت توسط وی، زمینه تخلف آغاز شد.

    صادقی به یکی دیگر از ابهامات پرونده پدیده اشاره و عنوان کرد: ما نه تنها فعالیت پدیده را تعطیل نکردیم بلکه بر ادامه فعالیت آن تاکید داشتیم اما این فعالیت باید با شروطی همچون ممنوعیت فروش بیش از 20 درصد و حذف تبلیغات اغوا کننده از سوی شرکت بود اما پهلوان این شروط را در واقع شروطی برای ادامه فعالیت شرکت می‌دانست.

    وی افزود: تاکنون بیش از 35 هزار میلیارد تومان برای پاسخگویی به سپرده‌گذاران استفاده شده است و پاسخ دولت پاسخگو بودن تعاونی‌ها بوده است.

    صادقی با اشاره به مدعی بودن مالکیت 80 درصدی سهام پدیده توسط پهلوان گفت: این مقدار سهام از پهلوان برای پرداخت به مردم گرفته شد.

    وی با بیان اینکه در صورتی که کسی در قالب رأی دادگاه به مشارکت علاقه مند بود افزود: زمینه برای افزایش نقدینگی شرکت فراهم است.

    دادستان عمومی و انقلاب مشهد عاملان انتشار برخی اخبار و مسائل در فضای مجازی و جو سازی علیه پدیده را منفعت طلبانی دانست که برای رسیدن به منافع خودشان دست به این اقدامات در فضای مجازی زده اند و تاکید کرد: این افراد سهام دار پدیده نبوده اند.

    دادستان مشهد به احکام متهمان پرونده پدیده اشاره و اظهار کرد: محسنی‌ثانی به مجازات 15 سال حبس و بابت تحصیل مال از طریق نامشروع به 2 سال حبس محکوم می‌شود؛ متهم ردیف اول محسن پهلوان مقدم نیز، به حبس ابد و محرومیت دائم از خدمات دولتی محکوم شده است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۱۲ ماه پیش
        آرشیو