مدیران خودروعصر اعتبار

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:

اعطای ۱۰۰ هزار فقره وام نوسازی بافت فرسوده تا پایان امسال

عصر ساختمان- مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در سال جاری ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات در برنامه بازآفرینی به منظور نوسازی مسکن اختصاص یافته است.

اعطای ۱۰۰ هزار فقره وام نوسازی بافت فرسوده تا پایان امسال
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سیدمحمد پژمان در حاشیه سفر به بروجرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری به منظور نوسازی واحدها در محلات بافت فرسوده شهری، 100 هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته شده است.

    وی با اشاره به اینکه در محدوده بافت های فرسوده و بافت های مورد هدف بازآفرینی شهری فعالیت های زیرساختی و زیر بنایی نیز انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر 800 پروژه در سطح کشور در جریان ساخت قرار دارند.

    مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: از محل منابع دولت که در قالب تبصره 18 تأمین شده، یک هزار و 500 پروژه در دست اجرا و انعقاد قرارداد است و در مجموع دو هزار و 300 پروژه نیز در جهت بهبود شرایط زندگی مردم در بافت‌های فرسوده در دستور کار قرار دارد.

    وی یادآور شد: 40 میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود 9 درصد برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های فرسوده اعطا می‌شود که علاوه بر این میزان 20 میلیون تومان تسهیلات با سود 18 درصد نیز در نظر گرفته شده است.

    معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: دو هزار و 700 محله در کشور با 140 هزار هکتار وسعت و 20 میلیون نفر جمعیت در محدود بافت فرسوده واقع شده است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو