عصر ساختمان- مدیر دفتر برنامهریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، حجم خالی سدهای استان را یکمیلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: اوضاع منابع آبی استان خوزستان در کنترل است و در تلاش هستیم تا شرایط را تثبیت کنیم.
به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، داریوش بهارلویی اظهار کرد: میزان خروجی و رهاسازی از سدها تقریباً متناسب با ورودیها تنظیم شده که بتوانیم حجم خالی و کنترل شده را افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه در حالحاضر روند ورودی به سدهای استان خوزستان از کاهش نسبی برخوردار است، ادامه داد: میزان ورودی به سدهای استان در حوضه کارون 1590 مترمکعب بر ثانیه، در حوضه دز 1340 متر مکعب بر ثانیه، در حوضه کرخه 1360 مترمکعب بر ثانیه و در حوضه مارون 178 مترمکعب بر ثانیه است که خروجیها نیز به همین میزان تنظیم شده است.
بر اساس اعلام وزارت نیرو، مدیر دفتر برنامهریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، تداوم روند کاهشی خروجی از سدهای استان را وابسته به پیشبینیهای سازمان هواشناسی و بارشهای احتمالی آینده دانست و افزود: با توجه به نبود بارش تا شش روز آینده طبق پیشبینیهای هواشناسی و با برنامهریزیها و اقداماتی که انجام شده، سعی کردهایم حوضههای کرخه، دز و کارون را در یک حالت تثبیت شده نگه داریم تا فشار را از روی مناطقی که در پاییندست دچار آبگرفتگی شده کاهش دهیم.
آخرین وضعیت آبگرفتگی تأسیسات توزیع برق در خوزستان
همچنین سخنگوی شرکت توزیع استان برق خوزستان گفته است براساس آخرین گزارشها از روستاهای سیلزده استان خوزستان، جریان برق 31 روستا با 980 مشترک به جهت حفظ جان مردم قطع شده است.
به گفته کامران حدادی، تعداد روستاهای بیبرق این استان در شوشتر و شعیبیه، 6 روستا، شوش یک روستا، عبدل خان 14 روستا و سوسنگرد 10 روستاست و به زودی تعداد 56 ترانس بیبرق این استان پس از رفع آب گرفتگی و اطمینان از امنیت تأسیسات برقرار خواهد شد.
وی افزود: در پی وقوع سیلاب اخیر همچنان 124 روستا با 8386 مشترک تخلیه شده و در مجموع 360 ترانس در حیطه عملکرد توزیع برق استان خوزستان تحت تأثیر قرار گرفته است.
حدادی اضافه کرد: شهرستان عبدالخان با 382 اشتراک برق در 14 روستا و 2927 روستای تخلیه شده به لحاظ آبگرفتگی، در صدر 31 روستای ذکر شده قرار دارد.