مدیران خودروعصر اعتبار

جزییات لایحه بودجه ۹۸ شهرداری تهران

عصر ساختمان- بررسی ارقام لایحه بودجه ۹۸ نشان می‌دهد؛ شهرداری تهران بیش از پیش ناچار به افزایش بودجه در بخش دستمزد و مزایای کارکنانش است به طوری که این بخش حدود ۲۰ درصد رشد داشته است.

جزییات لایحه بودجه ۹۸ شهرداری تهران
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از میزان ،اعداد و ارقام لایحه بودجه سال 1398 شهرداری تهران نشان می‌دهد، تهران قرار است سال مالی متفاوتی را حداقل نسبت به امسال تجربه کند. سقف بودجه هم حدود 9 درصد رشد داشته و بودجه 17 هزار و 429 میلیارد تومانی امسال به 18 هزار و 930 میلیارد تومان رسیده است.

    در بخش منابع، سهم اعتبارات نقدی در لایحه بودجه سال 98 حدود 15 هزار و 144 میلیارد تومان است و بخش غیرنقد هم سهم 3 هزار و 786 میلیارد تومانی دارد. بودجه نقدی سال آینده با سهمی 80 درصدی نسبت به بودجه مصوب امسال، 3 درصد رشد و منابع پیش‌بینی شده در بخش غیرنقد هم 3 درصد کاهش داشته است. منابع غیر نقدی در بودجه امسال حدود 4 هزار میلیارد تومان است.

    مهم‌ترین تفاوت در بخش دستمزد کارکنان شهرداری خودنمایی می‌کند؛ آنجا که این بخش حدود 20 درصد افزایش نسبت به امسال دارد. شاید وجود چیزی در حدود 10 هزار نیروی مازاد در شهرداری تهران سبب شده تا این سازمان به ناچار اعتبارات بخش دستمزد کارکنانش را افزایش دهد. در این بخش حقوق و مزایای کارکنان شهرداری که امسال 2 هزار و 500 میلیارد تومان بود، رقم 3 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

    بر اساس لایحه بودجه 98، اعتبارات منطقه‌های 22 گانه شهرداری تهران هم افزایش پیدا کرده و از رقم 4 هزار و 477 میلیاردی امسال به رقم 5 هزار و 244 میلیارد تومان برای سال آینده رسیده است.

    آن طور که در جدول شماره 2 لایحه بودجه 98 آمده است، درآمد شهرداری 9 هزار و 456 میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به بودجه امسال کمی رشد داشته است. 8 هزار و 122 میلیارد تومان هم هزینه‌های اداره پایتخت در نظر گرفته شده که این بخش هم نسبت به بودجه مصوب امسال که 7 هزار و 537 میلیارد تومان بود، افزایش داشته است.

    اما در جدول شماره 3 این لایحه که مربوط که خلاصه واگذاری و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شهرداری تهران است، باز هم شاهد تغییراتی نسبت به بودجه امسال هستیم. بخشی که مربوط به درآمد‌های ناپایدار است و از آن به عنوان بخش سمی بودجه یاد می‌شود. درآمد حاصل از عوارض صدور پروانه‌های ساختمانی و فروش اموال شهرداری 8 هزار و 147 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که نسبت به امسال که رقمی در حدود 7 هزار و 454 میلیارد تومان است، افزایش پیدا کرده است.

    شهرداری تهران در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای هم پیش بینی کرده به درآمد 7 هزار و 155 میلیارد تومانی دست پیدا کند.

    در تبصره یک این لایحه هم آمده است؛ تمامی واحدها، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و مؤسسات وابسته شهرداری تهران موظف اند کلیه منابع درآمدی خود را به طور مستقیم در چارچوب قوانین و مقررات، به ویژه با رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی، طرح‌های جامع و تفصیلی وصول و صرفاً به حساب‌های تمرکز وجوه درآمد و سپرده که به نام تمامی واحد‌ها نزد خزانه شهرداری تهران افتتاح شده یا می‌شود، واریز کنند.

    پیشتر و در سال 96 بر اساس پیشنهاد محمدعلی نجفی شهرداری وقت تهران و موافقت شورای شهر، برای نخستین بار تمام زیرمجموعه شهرداری موظف شدند، درآمد‌های خود را به خزانه این نهاد واریز کنند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار