مدیران خودروعصر اعتبار

معماری ساختمانهای اداری مشهد مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی نیست

عصر ساختمان:عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای عالی استانها گفت: سبک معماری اغلب ساختمانهای اداری در کلانشهر مشهد مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی نیست.

معماری ساختمانهای اداری مشهد مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی نیست
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرساختمان » به نقل از ایرنا، غلامرضا بصیری پور، افزود: ساخت بناهای هویتدار ایرانی اسلامی مستلزم الگوسازی است و این فرهنگ باید از طریق سازمان وزارت مسکن و شهرسازی صورت گیرد.
    وی ادامه داد: طی سالهای اخیر باب شده که هر سازنده ای هنگام ساخت بنا تنها به دنبال برطرف کردن نیازهای خود باشد و از این رو بنا را مطابق میل خود طراحی کرده و به معماری اسلامی و هویتدار توجه ندارد.
    عضو شورای شهر مشهد گفت: معماری ساختمانهای اداری و غیراداری واقع در محدوده میدان شهدا در هسته مرکزی شهر مشهد با فرهنگ اسلامی سازگار نیست.
    وی افزود: هیچ شهروندی معماری بناهای اداری و دولتی شهر مشهد را مطابق با معماری ایرانی اسلامی نمی داند.
    بصیری پور ادامه داد: اگر مدیران دولتی مقید به ساخت بنایی هویتدار بودند و مطابق با قوانین نظام مهندسی و نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی ساختمان می ساختند این روند می توانست الگویی برای دیگر سازندگان بناها شود.
    وی با اشاره به نقش رسانه‌ در فرهنگ سازی ساخت بناهای هویتدار گفت: رسانه ها می‌توانند در این عرصه فرهنگ سازی کنند به عبارتی رسانه ها می توانند در این خصوص مطالبه گر اصلی باشند.
    عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای عالی استانها افزود: اگر رسانه ها بتوانند در رابطه با معماری اسلامی بیرونی و اندرونی مطالبه گر باشند تا حد زیادی مشکلات موجود در این زمینه حل خواهد شد.
    وی ادامه داد: سازندگان بناها هیچ تمایلی به سمت احداث بنایی مطابق با الگوی ایرانی اسلامی ندارند و هیچ منع قانونی هم درباره این نوع اقدامات وجود ندارد.
    بصیری پور گفت: در این شرایط اگر رسانه ها از معماران و شهرسازان در این زمینه مطالبه گری کنند مشکلات مربوطه تا حدی حل و فصل خواهد شد.
    وی به فعالیت 20 هزار مهندس عمران و معماری در مشهد ااره و بیان کرد: وزارت مسکن و شهرسازی به عنوان نماینده دولت متولی اصلی معماری ایرانی اسلامی است و باید مشاوره های لازم را به مهندسان معمار ارائه دهد تا در این زمینه سازندگان سلیقه ای عمل نکنند.
    بر اساس برخی آمارهای غیررسمی سالانه چهار میلیون مترمربع ساخت و ساز در مشهد انجام می شود که بیش از 20 هزار میلیارد ریال هزینه به خود اختصاص می دهد.
    مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی جهان علاوه بر سه و نیم میلیون نفر جمعیت ثابت، سالانه پذیرای 25 میلیون زائر و مسافر از اقصی نقاط ایران و جهان است.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرساختمان (http://telegram.me/asresakhteman) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو