مدیران خودروعصر اعتبار

یک مقام مسئول؛

برخ سدهای بتنی کشور نیاز به ترمیم دارد

عصر ساختمان- مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب با بیان اینکه برخی سدهای بتنی کشور بدلیل عمر زیاد، نیاز به ترمیم دارد، گفت: ۵۲ میلیارد متر مکعب حجم ذخایر آبی ماست که ۴۴ درصد آن پشت سدهای بتنی قرار دارد.

برخ سدهای بتنی کشور نیاز به ترمیم دارد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از مهر، محمد حاج رسولی ها در همایش سازه های بتنی و زلزله گفت: کشور ما همانند سایر کشورهای در حال توسعه به بحث ساخت و ساز و پروژه های عمرانی مانند احداث سدها و تونل ها نیازمند است و نگاه ویژه ای به آن دارد که در نتیجه اهمیت بتن در این فرآیند نقش بسزایی خواهد داشت.

    وی با اشاره به استفاده از بتن در احداث سدها گفت: تامین آب به دلیل شرایط خاص کشور، دچار مشکل شده که افزایش جمعیت از یک سو و کاهش بارندگی از سوی دیگر سبب شده تامین آب از روش هایی همچون انتقال آب از مناطق پرآب تر به مناطق خشک اهمیت زیادی پیدا کند.

    مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب افزود: در همه این فرآیندها احداث سازه های بتنی با هدف حفظ منابع آب جایگاه ویژه ای خواهد داشت، در  دنیا سالانه به ازای هر نفر یک تن بتن تولید می شود، در کشور ما نیز با توجه به اهمیت تاسیس سازه های هدایت کننده و ذخیره کننده آب با افزایش تولید بتن مواجه بوده ایم به گونه ای که از 220 کیلوگرم در سال در حال حاضر به تولید سالانه 800 کیلوگرم بتن  به ازای هر نفر رسیده ایم. مجموعا سالانه 70 میلیون تن بتن در کشور تولید می شود که شاخص خوبی در میان کشورهای در حال توسعه به شمار می رود.

    مشاور وزیر نیرو افزود: 172 سد ملی در کشور داریم که 52 میلیارد متر مکعب ذخیره آب کشور در پشت این سدها قرار دارد ضمن اینکه 44 درصد منابع آبی این کشور در پشت سدهای بتنی ذخیره شده اند.

    حاج رسولی ها با بیان اینکه 3 تا 4 درصد مصالح ساختمانی به کار رفته در بدنه سدهای ما بتنی هستند، افزود: در مجموع 14 میلیون متر مکعب بتن در سند سدسازی کشور مصرف شده است.

    مشاور وزیر نیرو ادامه داد: عمر برخی از سازه های بتنی سدهای کشور به بیش از سی تا چهل سال می رسد که باید موضوع ترمیم سدهای بتنی در دستور کار قرار گیرد.

    مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب یادآور شد: از ابتدای دهه 90 به بعد مجبور شدیم به دلیل کاهش بارندگی و منابع آبی از آب های نامتعارف شامل پساب ها و انتقال آب دریا به فلات مرکزی استفاده کنیم که در این مرحله نیز محصول بتن جایگاه و اهمیت ویژه ای در احداث هدایت کنندگان آب داشته است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار