مدیران خودروعصر اعتبار

اجباری شدن پنل خورشیدی در ساختمان‌های نوساز سن‌فرانسیسکو

عصر ساختمان:سازمان انرژی آمریکا تخمین زده‌است که صفحات خورشیدی روی بام خانه‌ها می‌تواند ۴۰ درصد از میزان تقاضای برق کل آمریکا را تامین کند، و در همین راستا شهر سن‌فرانسیسکو اولین قدم را برای بهره‌برداری از این منبع پاک برداشته‌است.

اجباری شدن پنل خورشیدی در ساختمان‌های نوساز سن‌فرانسیسکو
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرساختمان » به نقل از همشهری آنلاین، شورای شهر سن‌فرانسیسکو طرح اجباری شدن نصب پنل‌های خورشیدی روی با خانه‌هایی که در دست ساخت قرار دارند یا درحال تکمیل هستند را تصویب کرد.

    دو شهر کوچکتر لنکستر و سباستوپول در کالیفرنیا نیز این طرح را اجباری و قانونی کرده‌اند، اما سن‌فرانسیسکو اولین کلان‌شهر در آمریکا به شمار می‌رود که نصب پنل‌های خورشیدی در سازه‌های تجاری و خانه‌های مسکونی نوساز را اجباری کرده‌است.

    به گفته مقامات این شهر، با افزایش استفاده از انرژی خورشیدی، شهر سن‌فرانسیسکو در مسیر مبارزه با تغییرات اقلیمی و کاهش اتکا بر سوخت‌های فسیلی پیش‌قدم می‌شود.

    براساس قوانین کنونی کالیفرنیا، 15 درصد از فضای ساختمان‌های کوچک و متوسط (10 طبقه و کمتر) باید برای نصب صفحات خورشیدی آماده باشند،‌ این به آن معنی است که سقف نباید زیر سایه ساختمان قرار گرفته و مانعی روی آن وجود داشته باشد. اما قانون جدید که قرار است از ژانویه سال 2017 اجرایی شود، یک قدم جلوتر رفته و می‌خوهد روی مناطق آماده نصب پنل‌های خورشیدی، پنل‌ها نصب شده‌باشند.

    براساس پروژه‌های ساختمانی دردست اجرا، انتظار می‌رود پس از اجرای این قانون 50 هزار پنل خورشیدی در ساختمان‌های این شهر نصب شوند، و این حجم پنل خورشیدی می‌تواند سالانه از انتشار 26.3 میلیون تن دی‌اکسید کربن در هوا جلوگیری کند. این میزان کاهش کربن برابر با کاهش آلودگی هوایی است که با خارج کردن پنج هزار خودرو از تردد جاده‌ای ایجاد خواهد‌شد.

    در ادامه تکمیل قانون پنل‌های خورشیدی، قوانین جدیدی در دست بررسی هستند تا روی بام‌هایی که امکان استفاده از پنل‌ها وجود ندارد، فضای سبز ایجاد شود. سقف‌های زنده بدون وجود پنل‌های خورشیدی توان تولید برق ندارند، اما می‌توانند فواید زیست‌محیطی داشته باشند،‌ می‌توان از این ساختار به عنوان عایقی طبیعی استفاده‌کرد، به جمع‌آوری آب باران پرداخت و آلودگی‌های اتمسفر را جذب کرد و فراتر از همه این موارد، زیستگاهی جدید برای جانداران به‌وجود آورد.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرساختمان (http://telegram.me/asresakhteman) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار