مدیران خودروعصر اعتبار

دو هزار و ۸۶۰ ساختمان پرخطر در منطقه و ۲۱ هزار ساختمان ناایمن در پایتخت

عصر ساختمان- مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران از شناسایی ۲۱ هزار و ۶۹۶ ساختمان ناایمن در پایتخت خبر داد.

دو هزار و ۸۶۰ ساختمان پرخطر در منطقه و ۲۱ هزار ساختمان ناایمن در پایتخت
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایلنا، سیدحمید موسوی (مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران) ضمن اعلام این مطلب با اشاره به همکاری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با سازمان آتش‌نشانی برای یکپارچه‌سازی آمار ساختمان‌های ناایمن در پایتخت گفت: براساس آخرین آمار سازمان آتش‌نشانی از مجموع 21 هزار و 696 ساختمان پرخطر، میان خطر و کم‌خطر در پایتخت، 6 هزار و 850 ساختمان پرخطر محسوب می‌شوند.

    ساختمان‌های ناایمن که در دهه‌های اخیر بلای جان تهران شده‌اند و به دلایل مختلف همچون آتش‌سوزی، گودبرداری غیراصولی و حتی باد و طوفان بر سر مردم آوار می‌شوند، از جمله دغدغه‌هایی است که تاکنون چاره مشخصی برای آن در نظر گرفته نشده است. سرعت بالای ساخت و ساز در این شهر و چگونگی کنترل و نظارت بر آن‌ها در کنار بی‌توجهی به ساختمان‌های قدیمی که قدمت برخی از آن‌ها بیشتر از قوانین شهرسازی است به این نگرانی‌ها دامن زده است، تا آن جا که معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی از وجود 5 هزار ساختمان ناایمن دولتی در پایتخت خبر می‌دهد و آمار بیمارستان‌های ناایمن را 80 درصد از کل بیمارستان‌های تهران اعلام می‌کند. به این موارد باید گفته‌های علی اعطا، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر فقدان اطلاعات کافی در خصوص 230 برج پایتخت را اضافه کرد.

    ناامنی ساختمان‌های تهران موجب شد مدیریت شهری سال گذشته به مالکان شش هزار و 780 ساختمان در مناطق 22 گانه به طور رسمی تذکر دهد تا نسبت به رفع موارد خطرآفرین ساختمان‌های خود اقدام کنند. براساس آمارهای موجود، بیشترین تذکرها به ترتیب مربوط به مناطق  15، 12، 14  و 20 است و منطقه 4 نیز تاکنون کمترین میزان تذکر را از سوی مدیران شهری دریافت کرده است.

    در همین رابطه، مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران با اشاره به آخرین وضعیت ساختمان‌های پرخطر در مناطق براساس گزارش سازمان آتش نشانی گفت: بنابر آخرین آمارها، منطقه 12 با دو هزار و 860 مورد بیشترین آمار ساختمان پرخطر را به خود اختصاص داده است. پس از آن، منطقه 4 با 770 مورد، منطقه 18 با 664 مورد و منطقه 20 با 502 مورد به ترتیب شاهد حضور بیشترین ساختمان پرخطر در تهران هستند.

    موسوی تعداد ساختمان‌های میان خطر را نیز هفت هزار و 537 مورد اعلام و عنوان کرد: به این تعداد باید آمار هفت هزار و 309 ساختمان کم‌خطر را اضافه کرد.

    وی در پاسخ به این سوال که معیار تمیز میان ساختمان‌های پرخطر، میان خطر و کم خطر چیست، گفت: معیارهای آتش‌نشانی تعیین‌کننده سطح ناامنی ساختمان‌ها محسوب می‌شود و بر اساس معیارهای حریق، اگر ساختمانی ملزم به داشتن پله فرار یا سیستم اعلام حریق باشد، اما این امکانات در آن دیده نشده باشد، در زمره ساختمان‌های پرخطر قرار می‌گیرند. فقدان سایر اصول ایمنی نیز ساختمان ها را در لیست ساختمان های میان خطر و کم خطر قرار می‌دهد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار