مدیران خودروعصر اعتبار

دکوراسیون خاکستری، قصه شنیدنی خانه‌ای معاصر در ولنجک!

عصر ساختمان - من معتقد هستم که رنگ‌ها همه حرفی برای گفتن دارند؛ روشن و تیره، گرم و سرد، همگی برای ایجاد حسی در ما خلق شده‌اند. خاکستری از دسته رنگ‌هایی است که در پس آن هزار راز و سخن پنهان شده است. خاکستری را که به خانه آوردیم؛ یعنی زندگی هنوز چیزهایی برای جستن، کشف کردن و لذت بردن دارد!

دکوراسیون خاکستری، قصه شنیدنی خانه‌ای معاصر در ولنجک!
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱:۰۰

به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از برترینها، من معتقد هستم که رنگ‌ها همه حرفی برای گفتن دارند؛ روشن و تیره، گرم و سرد، همگی برای ایجاد حسی در ما خلق شده‌اند. خاکستری از دسته رنگ‌هایی است که در پس آن هزار راز و سخن پنهان شده است. خاکستری را که به خانه آوردیم؛ یعنی زندگی هنوز چیزهایی برای جستن، کشف کردن و لذت بردن دارد!

دکوراسیون خاکستری منزل آقای طالبی در یک نگاه

تعداد افراد خانه: 2 نفر
شغل صاحبان خانه: سعید طالبی/ مدیریت تجارت و کسب کار MBA و طراح داخلی - مرتضی طالبی/ هنرمند، نقاش
موقعیت: تهران، ولنجک
متراژ: 165
ملک شخصی
تعداد اتاق‌خواب: 3 عدد
تعداد سرویس: یک سرویس میهمان، سرویس و حمام اصلی
سبک دکوراسیون: کانتمپورری
رنگ‌های غالب: خاکستری و قهوه‌ای
مدت‌زمان طراحی و بازسازی: حدود 5 ماه
هزینه: حدود 400 میلیون تومان

حس خوب تلفیق آجر و چوب

خانه آقای طالبی از آن دسته خانه‌های معاصری بود که جریان زندگی در آن به‌خوبی احساس می‌شد. با نگاه کلی به فضای منزل می‌شد فهمید که برای همه قسمت‌ها وقت و سلیقه بسیاری به خرج داده شده است. او اعتقاد داشت که قبل از ایجاد فضای جدید به‌خوبی می‌دانسته که در هر گوشه از خانه چه اتفاقاتی قرار است که بیفتد و چرا. یکی از جذاب‌ترین قسمت‌ها برایمان دیوار آجری بود. آقای طالبی هم ابتدا از همان قسمت برایمان گفت:

«ما سعی کردیم المان‌های اصلی در خانه، رنگ خاکستری، آجر و چوب باشد. عناصری که به‌کارگیری آنها در کنار یکدیگر، فضایی گرم و خوشایند را ایجاد می‌کند و در کنار نور، زیبایی آنها دوچندان خواهد شد. یکی از مهم‌ترین نکاتی که در ایده اولیه داشتیم این بود که بین تمامی قسمت‌های دکوراسیون خانه و حتی وسایل، یکپارچگی کلی وجود داشته باشد. به نظر من خانه وقتی می‌تواند معنای واقعی به خود بگیرد که فضاها انعطاف‌پذیر و مهم‌تر از آن، قابل‌درک باشند».

خلق فضای نو در دکوراسیون خاکستری خانه

یکپارچگی فضاها به این معنی نیست که هر بخش از خانه، هویت مستقل خودش را نداشته باشد، بلکه هر قسمت از خانه، ویژگی خاص خودش را هم دارد. برای اینکه خانه بزرگ‌تر به نظر برسد، دیوارهای تفکیک‌کننده تخریب شد و به ‌جای آن از حائل‌های تفکیک‌کننده زنده استفاده شد. هم‌چنین از بین بردن اتاق تلویزیون و تبدیل آن به سالن غذاخوری در مجاورت آشپزخانه، موجب شده است تا از جزء جزء فضا استفاده شود و زندگی در تمامی بخش‌های خانه و در تمامی ساعات روز جریان داشته باشد. بااین‌حال سعی شده است تا حدودی هر بخش مشخصه‌های مخصوص خود را هرچند اندک دارا باشند.

آشپزخانه منزل خاکستری، زیبا و کاربردی

استفاده از رنگ غالب خاکستری مات در طراحی آشپزخانه، فضا را مدرن کرده است و جزیره اصلی‌ای که هم به‌عنوان کانتر و هم به‌عنوان کابینت از آن استفاده می‌شود در وسط آشپزخانه و در تقاطع با میز آشپزخانه و صندلی‌های مدرن و زردرنگ در هماهنگی کامل هستند. صاحب‌خانه هم مانند ما این فضا را آرامش‌بخش و دوست‌داشتنی می‌داند و از طراحی آن می‌گوید:

«اینجا، یک فضای کاملاً بسته با یک کانتر بسیار کوچک بود. فضایی که تنها یک آشپزخانه دلگیر را در ذهن می‌ساخت؛ اما با تخریب دیوارها و از بین بردن فضای محصورکننده، آشپزخانه بار دیگر به خانه بازگشت و جزئی از این منزل شد. چراغ‌ها و آویز بالای میز ازجمله مواردی هستند که این آشپزخانه را از یک آشپزخانه معمولی به یک آشپزخانه مدرن، زیبا و کاربردی تبدیل می‌کنند».

نشیمن را قربانی مهمانی نکنید!

یکی از معضلاتی که این روزها در هر خانه‌ای، چه بزرگ و چه کوچک دچار آن هستیم این است که طراحی و چیدمان فضاهای مختلف خانه به‌ویژه نشیمن مطابق سلیقه و راحتی خودمان نیست، بلکه به این فکر می‌کنیم که مهمان چگونه فکر می‌کند و چه می‌خواهد. آقای طالبی هم در دکوراسیون داخلی نشیمن با ما هم‌عقیده است:

«بسیاری از مردم در طراحی منزل خود، یک اصل مهم را دنبال می‌کنند و آن، فضایی بسیار بزرگ برای میهمانی خانوادگی است. اگرچه این امر به یک فرهنگ در کشور ما بدل شده است، بااین‌حال مردم راحتی خود را فدای ایجاد سالن برای پذیرایی از میهمانان می‌کنند. فراموش نکنید که متر به متر یک خانه ارزشمند است و ما باید در طول روز از تمامی متراژ منزل خود استفاده کنیم. شاید این امر بسیاری از اوقات فراموش گردد؛

اما ما در یک منزل، نیاز به فضایی برای استراحت، خواندن کتاب و فضایی برای کسب آرامش نیازمندیم. فضایی که تنها عناصر راحتی در آن مؤثر نیستند، بلکه حس شما نسبت به آن فضا، تأثیر زیادی در بهره‌وری و عملکرد شما دارد. در این‌گونه فضاها باید تلاش کنیم تا دکوراسیون به خواسته ما بیشترین نزدیکی را داشته باشد. به نظر من نشیمن مانند یک منبع شارژ برای انسان است؛ یعنی می‌توان در آن آرامش و انرژی مثبت دریافت کرد و این نکته مهم‌ترین عامل بود تا نشیمن منزلم به این شکل باشد. نشیمنی آرام و به دور از کسالت»!

روشنایی‌های خانه خاکستری

نورپردازی می‌تواند در ایجاد دید مثبت یا منفی از یک محیط، تأثیر مستقیم داشته باشد. در حقیقت نورپردازی منزل آقای طالبی نیمه دوم دکوراسیون خوب و اصولی منزل او بود و البته توانسته بود به‌خوبی این نقش را ایفا کند، چراکه به دلیل رنگ خاکستری خانه سعی شده است در تمامی قسمت‌ها از عناصر نوری با فرمی هماهنگ و بهترین حالت نورپردازی استفاده شود تا خواسته اهالی خانه را در تمامی ساعات روز برآورده کند.

به جزئیات دقت کنید

انتخاب جزئیات اگرچه همیشه به مرحله آخر راه پیدا می‌کنند؛ اما هنوز هم می‌توان گفت که می‌توانند به‌سادگی فضا را تغییر دهند. در دکوراسیون خانه خاکستری استفاده از تابلوهای هنری در دیوارهای خالی راهروها و آینه‌کاری چشم‌نوازی می‌کنند و مانع از تکراری شدن فضا می‌شوند.

برچسب ها
پورسعیدخلیلی
پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
    پربازدیدترین های هفته
      رویداد ها در یک نگاه
      • ساختمان فردا ۴
      • ساختمان فردا ۳
      • ساختمان فردا ۲
      • نشریه ساختمان فردا ۱
      • شماره ۱۷ و ۱۸
      • ۰
      • ۰
      • هفته نامه
      • ۰
      آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
      آرشیو