مدیران خودروعصر اعتبار

ساخت بلندترین برج جهان در جده

عصر ساختمان- بلندترین برج جهان به‌زودی از صحراهای عربستان سربرخواهد آورد. قرار است این برج هزار متری که برج جده نام دارد، در سال ۲۰۲۰ به بهره‌برداری برسد و به این ترتیب رکورد برجی که حالا به نماد دبی تبدیل شده است و برج خلیفه نام دارد و ارتفاع آن بدون آنتن فوقانی‌اش ۸۲۸ متر است، شکسته خواهد شد. برآوردها حکایت از آن دارد که هزینه ساخت برج جده ۴/ ۱ میلیارد دلار خواهد بود. این پروژه شامل بخش‌های تجاری و مسکونی خواهد بود و در مجموع طبقات ۳/ ۵ میلیون متر مربع زیربنا خواهد داشت. احداث منازل مسکونی، هتل‌ها و دفاتر اداری-تجاری علاوه بر جاذبه‌های توریستی در این پروژه گنجانده شده است.

ساخت بلندترین برج جهان در جده
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از دنیای اقتصاد، البته خبرگزاری سی‌ان‌ان گزارش کرده است که این پروژه که از سال 2013 کلید خورده، تاکنون با وقفه‌های متعددی مواجه شده است. از نوامبر سال 2017 دو حامی مالی برجسته این پروژه به اتهام فساد دستگیر شده‌اند: شاهزاده ولید بن طلال سرمایه‌گذار و تاجر مشهور، بکر بن لادن رئیس هیات مدیره شرکت سازنده برج به‌نام گروه بن لادن. شرکت توسعه‌ای که پشت پروژه این آسمانخراش است، شرکت اقتصادی جده نام دارد و با وجود همه این مشکلات اعلام کرده است که این پروژه تا سال 2020 مطابق برنامه زمان‌بندی شده به بهره‌برداری خواهد رسید. سی ان‌ان خبر داده که شرکت الولید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده و گروه بن لادن نیز از دسترس خارج شده است. قرار است این برج به مرکز توسعه «شهر اقتصادی جده» تبدیل شود. این برج که در سطحی به وسعت 243 هزار و 866 متر مربع بنا می‌شود، 252 طبقه خواهد داشت و دارای بلندترین بالکن جهان در ارتفاع 664 متری از سطح زمین خواهد بود که 500 متر مربع سطح خارجی را به خود اختصاص می‌دهد.

    از دیگر امکانات این بنا یک هتل پنج ستاره به نام فورسیزن هتل (هتل چهار فصل) و 97 آپارتمان تحت سرویس‌دهی شامل 7 آپارتمان دوبلکس خواهد بود. هفت طبقه از این برج به دفاتر اداری-تجاری اختصاص خواهد یافت و چهار طبقه مسکونی شامل 325 آپارتمان خواهد بود. آسانسور این برج رکورد ارتفاع آسانسورهای جهان را خواهد شکست و به ارتفاع 600 متری دسترسی خواهد داشت. سرعت این آسانسور به 5/ 12 مایل در ساعت می‌رسد که همچون یک سفینه فضایی مسافران خود را جابه‌جا می‌کند. برج جده یکی از پروژه‌هایی است که ساخت آن همراستا با استراتژی توسعه‌ای عربستان موسوم به «برنامه چشم‌انداز 2030» است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار