مدیران خودروعصر اعتبار

یک مقام مسئول؛

جمعیت ۷ شهر جدید به ۱۰۰ هزار نفر رسید

عصر ساختمان- عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید گفت: در حال حاضر از مجموع ۱۷ شهر جدید موجود در کشور جمعیت ۷ شهر تقریبا به حدود ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

جمعیت ۷ شهر جدید به ۱۰۰ هزار نفر رسید
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حبیب‌الله طاهرخانی از تهیه سند سیاست ملی توسعه شهرهای جدید خبر داد و گفت: این سند که هم‌اکنون در مراحل نهایی تدوین است ضمن مشخص کردن راه و مسیر آینده شهرهای جدید، سیاست ما در مکان‌یابی نسل نوی این شهرها و ویژگی‌های آن را تعیین می کند.

    طاهرخانی در ادامه با تأکید براینکه نسخه اولیه این سند تا دو هفته آینده تهیه خواهد شد گفت: امید است این سند با بهره گیری از 30 سال تجربه داخلی در ایجاد شهرهای جدید و همچنین استفاده از سوابق خارجی بتواند نقشه مسیر درستی را در این حوزه پیش روی ما قرار دهد.

    وی در این‌باره توضیح داد: در تدوین این سند، ارزیابی وضعیت موجود شهرهای جدید به دقت صورت گرفته و همچنین سعی شده تا از تجارب بهنگام  کشورهای دیگر به خصوص کشورهای درحال توسعه استفاده شود.

    عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید ضمن اشاره به نتایج سرشماری سال 95 بیان کرد: درحال حاضر از مجموع 17 شهر جدید موجود در کشور جمعیت 7 شهر تقریبا به حدود 100 هزار نفر رسیده که برای ما دارای مفهوم خاص و خوبی است.

    به گفته طاهرخانی برای ایجاد خدمات بزرگ مقیاس در یک منطقه وجود حداقل جمعیت 100 هزار نفری نیاز است که خوشبختانه با تحقق این هدف در 7 شهر اندیشه، پرند، پردیس، سهند، بهارستان، فولادشهر و صدرا می‌توانیم افق روشنی را در تسریع توسعه و همچنین ارتقای کیفیت زندگی شهرهای مذکور به ویژه در 5 سال آتی ببینیم.

    طاهرخانی در ادامه یادآور شد: قطعا با برنامه‌ریزی مناسب می توانیم برای ایجاد خدماتی چون احداث بیمارستان، ورزشگاه، مجموعه‌های گردشگری و فرهنگی بزرگ و ... اقدام کنیم چراکه با سکونت جمعیت حداقل 100 هزار نفری می توانیم از توجیه اقتصاد مقیاس برای این نواحی برخوردار شده و سرمایه‌گذاران را به سمت نواحی مذکور جذب کنیم.

    این مقام مسئول همچنین بیان کرد: خوشبختانه این 7 شهر از یک مرحله گذشته و این اطمینان را می‌دهند که طی سال‌های پیش رو فرایند هویت‌یابی را با تکمیل زیرساخت و خدمات بیشتر به سرعت طی می کنند.

    وی در پایان با تأکید بر این نکته که خوشبختانه با تشکیل دولت تدبیر و امید قطار مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به مسیر تصمیم‌سازی‌های کارشناسی شده و تخصصی خصوصا در این حوزه بازگشته است، گفت: این تخصص گرایی و تصمیم‌سازی‌های کارشناسی شده در حوزه شهرهای جدید هم دنبال می‌شود، تلاش ما در این معاونت این است که در مدل تامین مالی نسل نوین شهرهای جدید بازنگری‌های موثری انجام شود تا مشکلات قدیمی پوشش داده شوند.

    به گفته وی ابعاد مختلف مساله توسعه سکونتگاهی صرفا به وظایف وزارت راه و شهرسازی محدود نمی‌شود و سایر دستگاه‌های مسوول هم باید وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند، بحث حمل و نقل که شهرهای جدید را به شهرهای مادر متصل می‌کند. مباحث امنیتی و اجتماعی و ... از دیگر مواردی هستند که هماهنگی دستگاه‌های مختلف در این بستر را ضروری می‌سازد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار