مدیران خودروعصر اعتبار

۵ معضل و مشکل اساسی استان تهران ساماندهی می‌شود

عصر ساختمان- استاندار تهران اظهار داشت: استانداری تهران سامان دهی مشکلات و معضلات پنج حوزه هوا، آب، محیط زیست، ارتباطات ریلی و صنایع در دستور کار خود قرار داده و گام ها خوبی تا به امروز برداشته است.

۵ معضل و مشکل اساسی استان تهران ساماندهی می‌شود
نسخه قابل چاپ
شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از ایسنا، سید حسین هاشمی در مراسم بهره برداری از چند طرح صنعتی در شهرک صنعتی شمس آباد به محدودیت ایجاد صنایع در 120 کیلومتری تهران اشاره کرد و بیان داشت: دولت برای تسهیل سرمایه گذاران داخلی و خارجی در صنایع غذایی و صنایع هایتک شهرک صنعتی هایتک را با وسعت 500 هزار هکتار در منطقه آزاد اقتصادی در جنوب فرودگاه امام خمینی(ره) ایجاد کرده است.

    وی ادامه داد: استانداری تهران در حوزه هوا و مشکلات آلودگی آن دولت و شخص رئیس جمهوری را قانع کرد تا مشکلات آلودگی هوای تهران در میان هفت کمیسیون اصلی دولت قرار گرفت.

    هاشمی به اقدامات استانداری تهران در حوزه آب اشاره کرد و عنوان داشت: مسله آب از لحاظ جمعیتی و کیفیت آب شرب دنبال شد و استانداری تهران توانست با تمام محدودیت های حاصل از خشکسالی و افزایش جمعیت کیفیت آب شهرستان ری و محدودیت های سایر مناطق استان را برطرف نماید.

    وی ادامه داد: استانداری تهران خطوط فاضلاب در سراسر استان تهران منشعب کرده است و به دنبال ایجاد تصفیه خانه های مدرن است تا بتواند پسآب ها و فاضلاب ها را به چرخه تولید برگرداند و با این کار جلوی تخریب محیط زیست را بگیرد.

    هاشمی افزود: استانداری تهران با جدیت تمام به دنبال ایجاد خطوط ریلی و قطار سریع السیر در تمام شهرهای اقماری استان تهران است.

    وی در ادامه به اقدامات استانداری در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: برای اولین بار با کمک بانک مرکزی استانداری تهران توانست از هر کدام از بانک های دولتی نماینده تام الاختیار برای رفع مضلات بیمه ای، بانکی و تامین اجتماعی صنایع اعزام کند و با اقدامات صورت گرفته 1 هزار و 450 میلیارد تومان تسهیلات به 1 هزار و 300 واحد نیازمند ارائه شد.

    هاشمی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: براساس گزارش صندوق بین المللی پول و بانک جهانی که دو نهاد معتبر بین الملی در حوزه اقتصاد هستند رشد اقتصادی ایران از تمام کشورهای منطقه شتابان تر است.
    وی با بیان اینکه موتور محرک توسعه اقتصادی کشور صنعت است و اگر این موتور به خوبی کار کند کشور به توسعه می رسد گفت: صنعتگران با تلاش بی وقفه در شرایط نابسامان اقتصادی توانستند چرخ اقتصاد کشور را به حرکت دربیاورند و موجب عزت آن شوند.

    وی به شرایط نابسامان اقتصادی و رشد منفی 6.7 درصدی در زمان آغاز به کار دولت یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: ساختن و از رکورد خارج کردن صنعت و اقتصاد کشور کار آسانی نیست و نیاز به زمان و تلاش فراوان همه صنعتگران دارد.

    هاشمی گزارش صندوق بین الملی پول را که رشد اقتصادی ایران را به معجزه تشبیه کرده حاصل تلاش و کوشش صنعتگران دانست و اضافه کرد: رشد اقتصادی کشور خوب است ولی راه درازی تا رسیدن به ایده آل داریم.
    وی با بیان اینکه دولت سالانه 700 هزار اشتغال ایجاد می کند گفت: نیاز کشور سالانه 1 میلیون و 200 هزار شغل است که برای رسیدن به این مهم باید وحدت، یکپارچگی و یک صدایی در کشور حاکم شود و همه گروه ها و افراد به جای تخریب عملکرد دولت با انتقاد سازنده آن را کمک کنند.

    وی با اشاره به اینکه توان سرمایه گذاری داخلی جوابگوی نیاز صنعت و اشتغال داخلی نیست خاطر نشان کرد: کشور در حال حاضر نیازمند سرمایه گذاران خارجی است که برای تسهیل این امر باید امنیت و تسهیلات لازم تامین شود و انواع قوانین و کاغذبازی های دست و پا گیر اصلاح شود.

    هاشمی ادامه داد: کشور ایران در کنار نیروی انسانی خوب و کارآمد دارای منابع معدنی سرشار در روی زمین و زیرزمین است که بسیاری از سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در ایران ترغیب می کند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو