مدیران خودروعصر اعتبار

معاون وزیر راه و شهرسازی:

الحاق ۷۲ هزار هکتار زمین برای اجرای قانون جهش تولید مسکن مصوب شد

عصر ساختمان- معاون وزیر راه و شهرسازی از تصویب و الحاق بیش از ۷۲ هزار هکتار زمین از زمان ابلاغ قانون جهش تولید مسکن از طریق مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری، کمیسیون‌های ماده ۵ و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن خبر داد.

الحاق ۷۲ هزار هکتار زمین برای اجرای قانون جهش تولید مسکن مصوب شد
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از وزارت راه و شهرسازی، غلامرضا کاظمیان به تشریح عملکرد معاونت شهرسازی و معماری در خصوص تأمین زمین مناسب برای اجرای طرح‌های مسکن پرداخت و گفت: از زمان ابلاغ قانون جهش تولید مسکن تاکنون، در مجموع از طریق مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران، کمیسیون‌های ماده 5 و کارگروه‌های زیربنایی و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، 72 هزار و 181 هکتار زمین به منظور تأمین مسکن اقشار هدف الحاق شد.

    تصویب الحاق 40 هزار هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن

    معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه‌داد: شورای عالی شهرسازی و معماری ایران بر اساس قانون جهش تولید مسکن، تاکنون 40 هزار هکتار زمین به منظور اجرای طرح نهضت ملی مسکن تصویب کرده است که از این میزان، حدود 19 هزار و 98 هکتار آن مربوط به احداث شهرک یا شهرهای جدید است.

    به گفته کاظمیان، استان یزد با یک‌هزار و 860 هکتار بیشترین مساحت احداث شهرک‌های جدید را به خود اختصاص داده است. همچنین استان سیستان و بلوچستان با مساحت 2 هزار و 228 هکتار در صدر استان‌های کشور به منظور الحاق به شهرهای بالای 50 هزار نفر است.

    وی یادآور شد: شورای عالی شهرسازی و معماری ایران برای طرح اقدام ملی مسکن چهار هزار و 709 هکتار زمین تصویب کرده است که مقایسه این آمار، رشد چندین‌ برابری در طرح نهضت ملی مسکن را نشان می‌دهد.

    الحاق 24 هزار هکتار زمین به شهرهای کوچک برای مسکن اقشار کم درآمد

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بر اساس مصوبه سال 1400 شورای عالی مسکن مقرر شد تا برای تسریع در فرایند تصویب الحاق اراضی در شهرهای زیر 50 هزار نفر جمعیت، مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به عنوان مصوبه نهایی تلقی شود، توضیح داد: طی این مدت همچنین 24 هزار و 179 هکتار زمین به شهرهای کوچک برای افزایش مساحت سکونتگاهی و تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد الحاق شده است.

    وی گفت: بخشی از اراضی مورد نیاز این طرح نیز از طریق تغییرات کاربری اراضی و افزایش تراکم در محدوده شهرها تامین شده است.

    کاظمیان تصریح کرد: در خصوص اراضی مازاد متعلق به دولت در محدوده شهرها، با در صورت دارا نبودن کاربری‌های خدماتی هفت‌گانه پشتیبان سکونت (فضای سبز، ورزشی، فرهنگی‌–‌هنری، مذهبی، تأسیسات و تجهیزات شهری، آموزشی و درمانی)، مجموع عملکرد کمیسیون‌های ماده 5 کشور در طول این مدت برابر با 8 هزار و یک هکتار است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی