

عصر ساختمان- مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: یگان حفاظت این سازمان از ابتدای امسال تا پایان مهرماه از یکهزار و ۶۷۶ مورد تعرض به زمینهای دولتی با مساحت حدود ۸۱۹ هکتار به صورت فوری رفع تعرض کرد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان با بیان اینکه فقط در مهرماه امسال 204 مورد رفع تعرض فوری به مساحت 220 هکتار زمین انجام شد، افزود: همچنین از فروردین تا پایان مهر امسال، 169 مورد حکم قطعی بهنفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور اجرا شده است که براساس آن 269 هکتار زمین دولتی به بیتالمال بازگشته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: در مهرماه امسال 26 مورد حکم قطعی دادگاه به مساحت 85 هکتار اجرا شده است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، بیشترین مساحت وقوع و رفع تعرض در هفت ماه ابتدایی امسال را مربوط به ادارات کل راه و شهرسازی خوزستان، فارس و تهران دانست.