مدیران خودروعصر اعتبار

رشد ۷۶ درصدی سرمایه‌گذاری صنایع انرژی‌بر در احداث نیروگاه‌های خودتأمین

عصر ساختمان- مجری طرح نیروگاه‌های خودتأمین و صنایع انرژی‌بر شرکت توانیر گفت: تاکنون ۱۰۸ صنعت انرژی‌بر برای احداث نیروگاه‌های خودتأمین درخواست داده‌اند که از این میان ۶۸ صنعت مورد تایید قرار گرفته‌اند.

رشد ۷۶ درصدی سرمایه‌گذاری صنایع انرژی‌بر در احداث نیروگاه‌های خودتأمین
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از مهر، مهدی مقیم‌زاده، مجری طرح نیروگاه‌های خودتأمین و صنایع انرژی‌بر شرکت توانیر، با اشاره به روند اجرای ماده (4) قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق گفت: تاکنون 108 صنعت انرژی‌بر برای احداث نیروگاه‌های خودتأمین درخواست داده‌اند که از این میان 68 صنعت با مجموع ظرفیت 24 هزار و 383 مگاوات مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

    وی افزود: از این میزان، حدود 85 درصد مربوط به نیروگاه‌های حرارتی، 10 درصد تجدیدپذیر و 5 درصد سامانه‌های تولید همزمان برق و حرارت (CHP) است.

    مقیم‌زاده با بیان اینکه تاکنون 2705 مگاوات نیروگاه توسط صنایع انرژی‌بر به بهره‌برداری رسیده است، گفت: از این رقم، 2554 مگاوات مربوط به نیروگاه‌های حرارتی و 151 مگاوات مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی است.

    وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ظرفیت نیروگاه‌های در دست اجرا به 3 هزار و 334 مگاوات رسیده و 3 هزار و 402 مگاوات دیگر نیز وارد مرحله اجرایی شده است. بدین ترتیب، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های بهره‌برداری‌شده، در حال اجرا و آماده اجرا به 9 هزار و 451 مگاوات می‌رسد.

    سرمایه‌گذاری بیش از 4 میلیارد یورویی صنایع

    مجری طرح نیروگاه‌های خودتأمین و صنایع انرژی‌بر توانیر میزان سرمایه‌گذاری صنایع در احداث نیروگاه‌های خودتأمین را 4 هزار و 345 میلیون یورو اعلام کرد و گفت: از این میزان، 3 هزار و 484 میلیون یورو در بخش حرارتی و 966 میلیون یورو در بخش تجدیدپذیر به‌ویژه نیروگاه‌های خورشیدی سرمایه‌گذاری شده است.

    به گفته وی، سهم دولت چهاردهم از مجموع ظرفیت نیروگاه‌های بهره‌برداری‌شده، یکهزار و 131 مگاوات معادل 382 میلیون یورو بوده است که نسبت به دوره قبل رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

    مقیم‌زاده در پایان با اشاره به چالش‌های اجرای ماده (4) قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق گفت: طولانی بودن فرآیند صدور مجوزهای محیط زیست و تأمین مالی خارجی از مهم‌ترین موانع توسعه محسوب می‌شود. در همین راستا، توانیر با همکاری وزارتخانه‌های نفت و صمت در حال بازنگری سازوکار تخصیص سوخت و تسهیل مجوزهای لازم برای صنایع متقاضی است.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو