عصر ساختمان- مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از ۴۸۰ هکتار رفع تعرض فوری از زمینهای دولتی در ۴ ماه نخست امسال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان - علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: یگان حفاظت این سازمان از ابتدای امسال از یکهزار و 120 مورد تعرض به زمینهای دولتی با مساحت حدود 480 هکتار به صورت فوری رفع تعرض کرده است.
بازگشت 132 هکتار زمین دولتی به بیتالمال
نبیان افزود: از فروردین تا پایان تیرماه امسال، 96 مورد حکم قطعی بهنفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور اجرا شده است که براساس آن 132 هکتار زمین دولتی به بیتالمال بازگشته است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن بیشترین مساحت وقوع و رفع تعرض در 4 ماه نخست امسال را مربوط به ادارات کل راه و شهرسازی فارس، خوزستان و تهران دانست.
گفتنی است تنها در تیرماه امسال 147 مورد تعرض به اراضی دولتی معادل 40 هکتار به صورت فوری رفع تعرض شد.