مدیران خودروعصر اعتبار

تا پایان سال ۵۳۳ روستا از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

عصر ساختمان- بنابر گفته مسئولان، از مجموع ۱۰ هزار روستای هدف طرح آبرسانی تاکنون ۷ هزار و ۶۷ روستا از آب شرب پایدار بهره‌مند شدند و تا پایان سال این تعداد به ۷۶۰۰ روستا خواهد رسید.

تا پایان سال ۵۳۳ روستا از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ طرح جهاد آبرسانی با هدف تأمین آب شرب سالم و بهداشتی برای تمامی مردم، به عنوان یک طرح ملی مهم به شمار می‌رود طرحی که در ابتدای دولت سیزدهم با شناسایی 10 هزار روستا که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند نام گذاری و آغاز شد.

    تامین آب پایدار روستاها در طرح جهاد آبرسانی که هاشمی امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص آن گفت: در طرح جهاد آبرسانی حدود 10 هزار روستا دارای تنش آبی شناسایی شد و تا 3 بهمن‌ماه 7 هزار و و 67 روستا آبرسانی شدند.

    7067 روستا دارای آب شرب پایدار هستند

    در ادامه هم محمد حسین محمدی سرپرست دفتر نظارت بر طرح‌های آب و فاضلاب روستایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: با هزینه کرد بالغ بر 240000 میلیارد ریال و اجرای 15000 کیلومتر شبکه و خط انتقال، احداث 430 هزار متر مکعب مخزن، احداث و تجهیز 500 واحد ایستگاه پمپاژ همچنین ایجاد تاسیسات تامین آب به میزان 10600 لیتر در ثانیه، طرح جهاد آبرسانی به لحاظ احجام کار دارای 60 درصد پیشرفت فیزیکی است و حالا از 10 هزار روستای هدف طرح 7067 روستا دارای آب شرب پایدار هستند.

    533 روستا تا پایان سال از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

    اما تا پایان سال بناست طرح جهاد آبرسانی چه میزان پیشرفت داشته باشد؟ در همین راستا هاشمی امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از 10 هزار روستای شناسایی شده برای طرح جهاد آبرسانی تا پایان سال به شکل کلی 7 هزار و 600 روستا را تامین آب خواهیم کرد.

    یکی از موارد حائز اهمیت در خصوص طرح جهاد آبرسانی بحث تامین اعتبار است؛ در همین راستا یزدان رضایی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: اعتبارات بخش جهاد آبرسانی به تشخیص مجلس به رغم اینکه در لایحه دولت به صورت ملی دیده شده بود به صورت استانی در اختیار استانداران قرار گرفت و در این چهارچوب تلاش می‌کنیم که بتوانیم با رایزنی با استاندار‌ها اعتبارات مورد نیاز را تامین و تکمیل کنیم.

    جهاد آبرسانی

    در ادامه هم محمد حسین محمدی سرپرست دفتر نظارت بر طرح‌های آب و فاضلاب روستایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: تکمیل کلی این طرح نیازمند تامین 300 هزار میلیارد ریال اعتبار بر اساس هزینه‌های حال حاضر است. همچنین باید اشاره کرد اجرای پروژه‌ای در این مقیاس و در سطح تمام استان‌های کشور قطعا با دشواری‌های زیادی مواجه است که با برنامه ریزی و تلاش مجموعه مدیران و همکاران در شرکت‌های آب و فاضلاب عمده آنها مرتفع گردیده است؛ مهم‌ترین مسئله تامین به موقع منابع مالی است که امیدواریم با توجه به اتفاق نظر متولیان امر در رفع مشکل تامین آب پایدار روستا‌های کشور درادامه کار به این لحاظ مشکلی رخ ندهد.

    در نهایت گفتنی است، طرح جهاد آبرسانی به عنوان یک اقدام ملی در راستای تأمین آب شرب سالم و بهداشتی برای روستا‌های کشور در حال پیشروی است؛ با توجه به همکاری‌های بین بخشی امید است که این طرح بزودی به اهداف خود دست یابد و آب شرب پایدار را برای مناطق هدف تأمین کند. البته باید تاکید کرد تأمین به موقع منابع مالی و همکاری با نهاد‌های مختلف، کلید موفقیت این طرح خواهد بود و می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی در روستا‌ها کمک شایانی کند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو