مدیران خودروعصر اعتبار

سمنان پیشرو کشور در تثبیت مالکیت اراضی ملی و منابع طبیعی است

عصر ساختمان- مدیرکل دفتر ممیزی و حدنگاری اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: سمنان پیشروی استان‌های کشور در اجرای تثبیت مالکیت اراضی ملی و منابع طبیعی به منظور جلوگیری از سودجویی است.

سمنان پیشرو کشور در تثبیت مالکیت اراضی ملی و منابع طبیعی است
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایرنا، عارف غلامی روز چهارشنبه در حاشیه تشکیل میز خدمت و ارتباطات مردمی در جهاد کشاورزی استان سمنان به عنوان‌نماینده رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در گفت وگو با خبرنگاران افزود: اجرای طرح «کاداستر» اراضی ملی و دولتی از اهداف برنامه ششم توسعه با همکاری سازمان ثبت و اسناد املاک و حسب قانون مربوطه بیش از 99درصد پیشرفت داشته است.

    وی افزود: حدنگاری اراضی ملی، دولتی و موات یکی از راهبردها و برنامه‌های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است.

    وی یادآور شد: حدنگاری یا کاداستر فهرست مرتب شده اطلاعات مربوط به قطعات زمین است که مشخصه‌های زمین مانند اندازه، کاربری، مشخصات رقومی، ثبتی و یا حقوقی به نقشه بزرگ مقیاس اضافه می‌شود و حدنگاری اراضی ملی بر اساس قانون مربوطه و اعتبارات تخصیصی از سال 94آغاز و تداوم یافته است.

    این مسوول اظهار داشت: تاکنون بیش از 136 میلیون هکتار تثبیت مالکیت اراضی ملی، دولتی و موات درکشور انجام شده و زمینه جلوگیری از دغدغه‌ و سرگردانی های ارباب رجوع با این اقدام فراهم‌گردیده است.

    سمنان پیشرو کشور در تثبیت مالکیت اراضی ملی و منابع طبیعی است

    اثرگذاری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین

    وی به اجرای طرح «سامانه پنجره واحد مدیریت زمین» برای کاهش تصرفات و تخلفات در منابع طبیعی و اراضی کشاورزی وتسریع در پاسخگویی منسجم به استعلامات واصله در سطح کشور اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح در چند سال اخیر، حسب مصوبه هیات دولت پیگیری شد و هم‌اکنون در سراسر کشور در حال اجراست.

    غلامی افزود: افزایش دقت، قابلیت پایش و توسعه تعامل بین دستگاه های متولی از اثرات این امر است

    وی اظهار داشت: این سامانه در باره تقاضاهای واصله از دستگاه‌های متولی، تسهیلگری می‌کند و با اجرا شدن آن دیگر لازم نیست که یک فرد تقاضای خود را به صورت حضوری به اداره متولی ارائه دهد، بلکه درخواست‌ها بواسطه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، ثبت و تمام دستگاه‌های مرتبط در چهار چوب مشخص شده می‌توانند بصورت الکترونیکی پاسخگو باشند و حسب ضوابط فعلی سازمان متبوع راهبری این امر را عهده دار می باشد.

    برنامه‌های دومین سفر دولت سیزدهم به استان سمنان

    دومین سفر آیت الله رئیسی و دولت سیزدهم به استان سمنان روز پنجشنبه سی‌ام فروردین 1403 برنامه‌ریزی شده است.

    با حضور رییس جمهور دیدارهای مردمی در مسجد امام(ره) سمنان و در استادیوم شاهرود، جشن احیای 200 واحد راکد استان در دولت سیزدهم در یکی از کارخانه‌ها، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی ، جشن واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت، نشست «حل مساله» با محوریت تامین آب، فعالیت معادن و راه‌اندازی کارخانه‌های سهامی، و نشست شورای اداری، در سفر یکروزه دولت سیزدهم برگزار می‌شود.

    وزیران دولت سیزدهم به هشت شهرستان استان سمنان برای افتتاح طرح‌هایی مانند مدارس، آبرسانی، مراکز بهداشت، تقاطع‌های غیرهمسطح سفر می‌کنند. دیدار با نخبگان و نشست‌های شورای اداری در شهرستان‌ها با حضور وزیران، دیگر برنامه‌های سفر دولت سیزدهم به استان سمنان است.

    در دور اول سفر آیت‌الله رئیسی رییس جمهور به سمنان در آبان 1400 بیش از 106 درصد اعتبارات طرح‌های عمرانی جذب شد که بیشترین جذب اعتبار در سفرهای دور اول رییس‌جمهور بوده است. دور اول سفر هیات دولت به سمنان 145 مصوبه داشت که بالغ بر32 هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت. از 137 طرح دور اول سفر 26 مصوبه کامل اجرا شد، 86 مصوبه در حال اجرا و 25 مصوبه در دست پیگیری است.

    555 طرح نیمه تمام استان سمنان وجود دارد که اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال برای اتمام این طرح‌ها نیاز است.

    در دور دوم سفر آیت الله رئیسی به سمنان طرح‌هایی با درصد پیشرفت بالا و با اعتبار 92هزار و 460 میلیارد تومان پیشنهاد شد که 71 هزار و 600 میلیارد ریال در مصوبات اولیه گنجانده شد.

    در سفر اول آیت‌الله رئیسی به استان سمنان 467 ریزپروژه تخصیص اعتبار شد که از این تعداد 211 طرح به بهره‌برداری رسید و 256 طرح هم در دست اقدام است.

    پورسعیدخلیلی