مدیران خودروعصر اعتبار

وزیر راه و شهرسازی:

سوداگری در بازار مسکن باید به صفر برسد

عصر ساختمان- وزیر راه و شهرسازی گفت: سامان‌دهی بازار املاک و اجاره و همچنین نظارت بر بنگاه‌های مشاور املاک را از دیگر موارد مورد بررسی دولت است و در تلاشیم سوداگری در بخش مسکن به صفر برسد.

سوداگری در بازار مسکن باید به صفر برسد
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح 10 هزار واحد مسکونی مهر در شهر جدید پردیس اظهار کرد: سخن گفتن از تکمیل 10 هزار واحد مسکونی در کلام راحت است اما ساخت 10 هزار واحد مسکونی قطعاً زمان‌بر و دشوار خواهد بود زیرا هماهنگی بین زنجیره مسکن پیچیده است.

    وی افزود: 240 هزار واحد مسکن مهر ناتمام به دولت سیزدهم در حالی به ارث رسید که بدون منابع مالی و آورده متقاضیان بود و بعضاً برخی از متقاضیان بیش‌از 10 سال منتظر تحویل واحدهای مسکن مهر بودند که این کار با دشواری‌های فراوان توسط دولت سیزدهم با تجهیز منابع و تأمین مالی انجام شد و هم‌اکنون شاهد افتتاح 10 هزار واحد مسکونی در پردیس هستیم.

    بذرپاش از اتمام 140 هزار واحد باقی مانده از مسکن مهر در دولت سیزدهم خبر داد و اعلام کرد که تا پاییز سال‌ جاری 7 هزار واحد و تا پایان سال 12 هزار واحد و تا پایان دولت سیزدهم تمامی واحدها تحویل خواهد شد.

    وی گفت: در حال حاضر بیش‌از یک میلیون و 760 هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در حال اجراست و با تلاش‌های فراوان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن بیش‌از 50 هزار هکتار زمین تأمین شد و این روند ادامه دار خواهد بود.

    وی از واگذاری زمین برای طرح جوانی جمعیت از دیگر موضوعات مورد توجه در حوزه مسکن عنوان کرد وگفت: مجموعاً در طی این ماه 32 هزار قطعه زمین تحت عنوان جوانی جمعیت به متقاضیان تحویل می‌شود.

    وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آمار بانک مرکزی و مرکز آمار جهش مثبتی در بخش ساختمان و مسکن در سال‌جاری رخ داد و گفت: در بهار سال گذشته رشد مسکن منفی بود و امسال به گواه این مراکز به مثبت 4/6 درصد رسید.

    وی گفت: به منظور کاهش تورم ضرورت دارد تا تولید و عرضه مسکن رونق یابد و در این راه تمام ارکان از جمله نظام بانکی باید در این راه کمک مؤثری داشته باشد.

    بذرپاش تاکید کرد: قیمت تمام شده واحدهای نهضت ملی مسکن از موضوعات مهم در حال پیگیری است و عوامل تولید مسکن مانند مصالح ساختمانی و فولاد با قیمت کنترل شده به دست سازندگان برسد و این موضوع مورد تاکید رئیس جمهوری است.

    وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: سامان‌دهی بازار املاک و اجاره و همچنین نظارت بر بنگاه‌های مشاور املاک را از دیگر موارد مورد بررسی دولت است و در تلاش هستیم سوداگری در بخش مسکن به صفر برسد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        • هفته نامه
        • هفته نامه
        آخرین بروزرسانی ۱۱ روز پیش
        آرشیو