مدیران خودروعصر اعتبار

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی:

بیش از ۳۰۰ هزار واحد روستایی و شهری در حال ساخت است

عصر ساختمان- رئیس بنیاد مسکن گفت: حدود ۱۰۰ هزار واحد روستا‌یی و ۵۰ هزار واحد شهر‌ی با تاکید بر ساخت خانه‌های ویلایی به متقاضیان تحویل شده است.

بیش از ۳۰۰ هزار واحد روستایی و شهری در حال ساخت است
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: 153 هزار واحد مسکن شهری و 162 هزار واحد مسکن روستایی از طرح نهضت ملی مسکن توسط بنیاد مسکن در حال ساخت است.

    آقای نیکزاد گفت: ساخت 463 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن از پارسال تاکنون آغاز شده و از این رقم تاکنون ساخت 147 هزار واحد مسکونی تکمیل و تحویل مردم شده است.
    رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سالانه ساخت 400 هزار مسکن شهری و روستایی را در قالب طرح نهضت ملی مسکن در دستور کار دارد.
    آقای نیکزاد، روند اجرایی طرح نهضت ملی مسکن را در کشورخوب ارزیابی کرد و افزود: بنیاد مسکن تا پایان امسال باید ساخت 800 هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن را آغاز کند و 300 هزار واحد را نیز تحویل دهد.
    رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: از 300 هزار واحدی که امسال بنیاد مسکن باید تحویل دهد تاکنون حدود 100 هزار واحد روستایی به صورت ویلایی و 50 هزار واحد در شهر‌ها با تاکید بر ساخت خانه‌های ویلایی تحویل شده است.
    آقای نیکزاد افزود: از 150 هزار واحد قابل تحویل و باقیمانده امسال 120 هزار واحد ویلایی و 30 هزار واحد آپارتمانی خواهد بود.
    رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، همکاری بانک‌های عامل در اعطای تسهیلات مسکن را خوب و دارای سیر صعودی ارزیابی کرد و گفت: با توجه به دستور رئیس جمهور و مصوبه شورای پول و اعتبار، وام مسکن شهری طرح نهضت ملی مسکن 550 میلیون تومان و مسکن روستایی 200 میلیون تومان شد.
    نیکزاد افزود: با توجه به اینکه 20 هزار واحد مسکونی شهری در حال ساخت طرح نهضت ملی مسکن، بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، متمم تسهیلات مسکن به این 20 هزار واحد تعلق گرفت تا هرچه سریع‌تر و تا سه ماه آینده تحویل مردم شود.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی