مدیران خودروعصر اعتبار

بهینه‌سازی سازه‌ها در کشور با یک فناوری بومی

عصر ساختمان- استفاده از فناوری بومی برای طراحی سازه‌های کوپ و صنعتی، مسیر رشد و توسعه سازه‌های ساختمانی و صنعتی بهینه را هموار کرد.

بهینه‌سازی سازه‌ها در کشور با یک فناوری بومی
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، محمدحسین غفاری، مدیر عامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: شرکت ما برای نخستین بار با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی، پردازش موازی و رایانش ابری، به ارائه خدمات طراحی و بهینه سازی سازه‎‌ها در ایران می‌پردازد.

    وی افزود: با توجه به هزینه‌های بالای مصالح ساختمانی و رشد ساخت‌وسازها، استفاده از فناوری‌های هوشمند برای بهینه‌سازی سازه، اهمیت بالایی دارد؛ ضمن آن‌که با کاهش مصرف مصالح و زمان، به صورت غیرمستقیم میلیون‌ها شغل ایجاد می‌شود.

    مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: آورده‌ای که خدمات این شرکت برای کارفرما رقم می‌زند، صرفه جویی در مصرف مواد اولیه و هزینه‌های سازه است. این شیوه در طراحی و بهینه‌سازی سازه‌های فلزی و بتنی از جمله ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری، بلند مرتبه، صنعتی، سوله‌های دهانه وسیع، سازه‌های خاص در صنایع فولاد، نفت، گاز و پتروشیمــی و ... کاربرد دارد.

    به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، این نرم‌افزارها در دنیا نیز نوظهور هستند و به تازگی مورد استقبال قرار گرفته‌اند، درباره بهینه‌سازی سازه غیر ساختمانی همچون سازه‌های صنعتی و سوله سبک نیز مورد مشابهی مشاهده نشده است. فعالان فناور این شرکت دانش‌بنیان، به دنبال بهینه‌سازی سوله‌ها و استفاده از هوش مصنوعی برای یافتن طرح بهینه هستند.

    غفاری در ادامه یادآور شد: اکنون به صورت مستقیم 26 نفر از فارغ التحصیلان برترین دانشگاه‌های ایران مشغول به فعالیت در شرکت هستند و با توجه به این‌که خدمات ما آورده‌های میلیونی و بعضاً میلیاردی را در صنعت ساختمان برای کارفرمایان رقم می‌زند، این مورد سبب تمایل کارفرمایان بخش دولتی و خصوصی به احداث سازه‌های ساختمانی و صنعتی بهینه با هزینه کمتر و کیفیت بالاتر خواهد شد.

    وی ادامه داد: این موضوع سبب اشتغال‌زایی اقشار مختلفی که در حوزه ساختمان فعال هستند، می‌شود. با هزینه‌های بالای مصالح ساخت وساز، صنعت هوشمند ساختمان با بهره‌گیری از این فناوری رشد خوبی داشته و در صورت توسعه، به صورت غیرمستقیم میلیون‌ها شغل ایجاد می‌شود.

    غفاری، درباره نیاز تخمینی کشور به این فناوری گفت: طبیعتا این نیاز در کشور ایران با توجه به حجم بالای ساخت‌وساز، انبوه سازی و ذات مهندسی این کشور بسیار بالاست و اجازه هدر رفت سرمایه‌های ملی کشور را نمی‌دهد.

    وی با اشاره به ارائه خدمات مهندسی در داخل و خارج از ایران، خدمات و محصولات ایران‌ساخت را در رفع نیازها توانمند دانست و گفت: بیش از 90 درصد مشتریان شرکت ما، اشخاص خصوصی و دیگر شرکت‌ها هستند و با وجود پیگیری‌های فراوان و حجم بالای انبوه‌سازی شرکت‌های دولتی، این خدمات در پروژه‌های دولتی جای خود را باز نکرده‌اند: موضوعی که در صورت تحقق می‌تواند حجم قابل توجه اشتغال و کاهش هزینه‌ها را به ارمغان بیاورد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو